4 mobilos applikáció, amivel könnyebb lesz betartani az újévi fogadalmakat

2017. január 08.
44.5051
Advertisement
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az új esztendő beköszöntésével nagyon sokan tesznek különféle fogadalmakat. Legyen az bármi, tapasztalatból tudjuk, hogy nem könnyű betartani őket, éppen ezért úgy határoztunk, hogy összegyűjtünk négy olyan mobilos applikációt, amelyek segíthetnek abban, hogy az idei év egy kicsit más legyen ebből a szempontból. Lássuk tehát, hogy milyen applikációk is állnak a rendelkezésünkre ehhez!


1. Fogyni jó, csak nem könnyű!

A legtöbb újévi fogadalom rendszerint a fogyáshoz kapcsolódik, vagyis az emberek jelentős többsége szeretne leadni néhány kilót az új év kezdetével. Ehhez érdemes egy olyan ösztönző mobilos applikációt választani, mint amilyen például a FitStar Personal Trainer. Az alkalmazás nemcsak ingyenes, hanem egy igazi profi edző által mutat be videós gyakorlatokat, amelyeket könnyen elsajátíthatunk, ellenőrizhetjük, sőt mi több motiválhatjuk magunkat, aminél több nem is kell a fogadalom megtartásához.

Google Play | iOS App Store

4 mobilos applikáció, amivel könnyebb lesz betartani az újévi fogadalmakat - 2. kép


2. Tanuljunk nyelveket könnyen és egyszerűen!

Ahány nyelven beszélsz, annyit érsz - tartja a mondás, és a nagy kivándorlási hullám közepette bizonyára gyakori újévi fogadalom lehetett idén a nyelvtanulás kérdésköre. Ha te is így vagy ezzel, de nem tudod miként kezdj hozzá, akkor itt a Doulingo, egy ingyenes applikáció, amellyel számtalan nyelvet tudsz elsajátítani játékos formában, ösztönözve. Nyilván az app csak az alapokhoz elég, de valahol el kell kezdeni, nem igaz?

Google Play | iOS App Store

3. Egészségesebben akarok élni! De hogyan?

A fogyókúra és a nyelvtanulás mellett az újévi fogadalmak között biztosan dobogós helyen van az egészségesebb életre való törekvés. Nyilván az alapokat mindenki tudja, de azért nem árt, ha van szakszerű segítségünk ehhez, amit a Fooducate applikációval érhetünk el. Az alkalmazás megtanítja velünk, hogy milyenek is az igazi ételek, tanácsokat ad az egészséges táplálkozáshoz, mindemellett pedig a fogyást is elősegítheti a kalóriaszámlálás miatt, ergo két legyet üthetsz vele egy csapásra. Ráadásul ingyen!

Google Play | iOS App Store

4 mobilos applikáció, amivel könnyebb lesz betartani az újévi fogadalmakat - 3. kép


4. Jobban akarsz spórolni? Arra is van egy appunk!

A legtöbb ember számára komoly gondot jelent a spórolás, így újévkor rengetegen fogadják meg, hogy megpróbálnak többet félretenni egy lakásra, egy autóra vagy éppen egy új mobilra. Ha ez önszántadból nem megy, itt a Level Money, egy ösztönző applikáció, amelyben rögzítheted a fizetésedet, nyomon követheted a kiadásaidat, meghatározhatod a spórolás mértékét, előre tervezhetsz a pénzeddel, mindemellett pedig még időben meghúzhatod azt a bizonyos nadrágszíjat.

Google Play | iOS App Store
1 hozzászólás

Mendez

7 éve, 10 hónapja és 4 napja

Fogyást mindig megfogadom. Sose jön össze. röhögő smiley

válasz erre