5 hasznos tipp, hogy sikeresebb legyél a Fortnite: Battle Royale-ban

2018. június 17.
52.2751
Advertisement
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Bár Androidra még nem jelent meg, iOS-en azonban hihetetlen népszerűségnek örvend a Fortnite: Battle Royale, amihez az Epic Games csapata éppen a napokban hirdette ki, hogy 2019-ben egy átfogó világbajnokságot indítanak, melyen minden platform tulajdonosa részt vehet, ezáltal a mobilosok is indulhatnak, és részesülhetnek a 100 millió dolláros összdíjazásból.


Mivel ennek hallatán bizonyára még többen gondolkodtak el azon, hogy profi Fortnite: Battle Royale játékossá válnak, ezért összegyűjtöttünk öt hatásos tippet, amit kezdőként érdemes elsajátítanod, illetve megfogadnod annak érdekében, hogy sokkal sikeresebb legyél a játékban. Amennyiben te is erre vágysz, íme pár tuti ötlet:

5 hasznos tipp, hogy sikeresebb legyél a Fortnite: Battle Royale-ban - 2. kép

1. A jó fegyverösszeállítás mindennek az alapja!


Bár a siker a Fortnite: Battle Royale-ban számtalan tőről fakad, ellenben a jó fegyverösszeállítás alighanem mindennek az alapja. Nyilván mindenkinek vannak kedvenc fegyverei, azonban a siker érdekében nem szabad csak egyetlen darabhoz ragaszkodni, ezáltal kell, hogy legyen nálunk egy közelharci és egy távolsági csettegő, de a legjobb az, ha ezek mellé még egy rakétavetőt is bedobunk, hiszen azért nem árt néha, ha nagy tűzerő is csatlakozik a bulihoz.

2. Nagyon óvatosan az utánpótlással!

A supply dropok a játék fontos elemei, azonban sokan elfelejtik, hogy ezek egyfajta csaliként is szolgálnak, és a csapdába rengetegen belesétálnak úgy, hogy az már nem az első eset volt. Ha tehát utánpótlást látunk a közelben, csak úgy induljunk meg érte, ha biztosak vagyunk a megszerzésében, illetve a gyors elillanásban, hiszen ha sokan vagyunk a játékban, akkor szinte biztos, hogy találkozunk ott valakivel. Érdemes ezért kezdetben inkább messzire elkerülni ezeket!

3. Figyelj a feltámasztott ellenfelekre!

A Fortnite: Battle Royale egy halom olyan játékelemmel rendelkezik, melyek csaliként alkalmazhatók. Ilyen például a knockolás lehetősége is, vagyis ha valaki lelő minket, és egy csapattárs időben odaér, akkor feltámaszthat, de amint ő meghalt, mi is újra sírba térünk. Ez mindkét fél oldalán működik, ha tehát valakit lepuffantottunk, ne menjünk feltétlenül tovább, inkább nézelődjünk a környéken, hátha jön valaki, és felsegíti az elesett csapattársat. Ezt lehetőleg ne várjuk meg, hanem támadjunk rá azonnal.

5 hasznos tipp, hogy sikeresebb legyél a Fortnite: Battle Royale-ban - 3. kép

4. Ha az építés nem megy, legalább a rombolás menjen!


Bár az építés lehetősége az egyik legjobb dolog a Fornite: Battle Royale-ban, mely kismillió taktikai lehetőséget ad, ellenben sokaknak nehézkes, rengetegen nem is erőltetik. Enélkül lehetünk még sikeresek a játékban - bár nem annyira -, ugyanakkor ha az építés nem is az erősségünk, a rombolásra érdemes lesz odafigyelni. Az ellenfél kreálmányait mindig döntsük romokba, ha van rá időnk és lehetőségünk, hiszen ez sok esetben akár sorsfordító lehet, sőt elősegítheti a győzelmet is.

5. Magasról lehet csak nagyot lőni!

A játék utolsó percei mindig nagyon izgalmasak, hiszen ilyenkor már csak pár ember lézeng a pályákon, és amennyiben köztük vagyunk, akkor igyekszünk kihasználni minden lehetőséget. Az egyik legjobb módja ilyen esetben a sikernek az, ha minél magasabbra törünk, és onnan próbáljuk meg leszedni az utolsókat. Építsünk akár magunk valamit, vagy keressünk egy már meglévő tereptárgyat, de a statisztikák szerint állítólag fentről nagyobb eséllyel nyerhetünk tűzharcot.
5 hozzászólás

peter97

6 éve, 3 hónapja és 9 napja

Hát ez ***** jó cikk! mosolygó smiley

válasz erre

Direktor

6 éve, 3 hónapja és 10 napja

Jöhetnének más játékokhoz is ilyenek! mosolygó smiley

válasz erre

Bencus86

6 éve, 3 hónapja és 11 napja

Kézikönyv kezdőknek! röhögő smiley Elmentve.

válasz erre

Chico

6 éve, 3 hónapja és 11 napja

Hát ez jó kis cikk megint! mosolygó smiley Kezdőknek tényleg hasznos!

válasz erre

Gólem

6 éve, 3 hónapja és 11 napja

Hogy ezt nem tudtátok előbb megírni! röhögő smiley

válasz erre