A foci VB lázában égsz? Itt van 5 focis mobiljáték, hogy a meccsek között is rúghasd a bőrt!

2018. július 01.
46.8511
Advertisement
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Túlzás nélkül az egész világ a foci VB lázában ég. Ilyenkor még azok is leülnek a képernyő elé megnézni néhány meccset, akik normál esetben nem kedvelik a sportokat, és amennyiben téged is elkapott ez a globális sportesemény, akkor bizonyára sokat gondolkodtál már azon, hogy miként tudnád tematikusan eltölteni a meccsek közti időszakokat? Mi most segítünk ebben, hiszen egy szuper mobiljáték mindig ideális lehet ehhez!


Szerencsére ugyanis megannyi focis játék érhető el Androidra és iOS-re, sőt mi több, a foci VB előtt érezhetően megnövekedett a stílusban alkotó művek száma, így aki szeretne, az óriási portfólióból válogathat magának. Legyen szó páratlan realizmusról, esetleg árkád bohóckodásról, az alábbi ötös kiemelésekor nagy gondot fordítottunk arra, hogy mindenki megtalálhassa a számításait.



1. FIFA Football: FIFA World Cup

Naná, hogy nem is kezdhetnénk mással ezt a felsorolást, mint az Electronic Arts PC-n és konzolokon évek óta nagy sikerrel futtatott FIFA-sorozatával, mely nemcsak, hogy elérhető mobilra, kapott egy a világbajnoksághoz kapcsolódó frissítést is. Ennek köszönhetően akár az egyjátékos kampányban, akár az online mérkőzéseken, garantáltan hivatalos licencek, ismert játékosok és csapatok oldalán élhetjük át újra a VB legjobb pillanatait.

Google Play | iOS App Store



2. PES 2018

Bár a világbajnoksághoz kapcsolódó tartalmakat nem kapott, ellenben aki szeretné átélni mobilokon a FIFA-sorozat legnagyobb ellenfeleként ismert PES 2018 mobilos változatát, az bátran tegye meg, hiszen egészen más, mondhatni sokkal realisztikusabb élményekben lehet része. Noha itt nincs akkora tartalom és a licencből is kevesebb van, de sokak szerint a játékmenet és az irányítás jobb, de legalábbis másabb, mint a FIFA esetében.

Google Play | iOS App Store



3. Final Kick 2018

Ha a teljes meccsek nem érdekelnek minket, ellenben odáig vagyunk a szabadrúgásokért, akkor a Final Kick 2018 lesz a kedvencünk erről a listáról. Ebben a mobiljátékban ugyanis minden erről szól majd, méghozzá letisztult irányítás, rengeteg lehetőség, taktikus játékelemek, valamint egy- és többjátékos élmények társaságában.

Google Play | iOS App Store



4. Football Manager Mobile 2018

Noha pénzbe kerül, de amennyiben egy hihetetlenül tartalmas élményt szeretnénk kapni a modern futball világából, akkor a Football Manager Mobile 2018 egy nagyszerű beruházás lesz. Nem egy hagyományos focis játék, itt egy focicsapat menedzsere felett vehetjük át az irányítást, ezáltal a mi feladatunk lesz dönteni például az összeállításról, a mezekről, a taktikákról, egyszóval mindenről, ami egy klub körül történik.

Google Play | iOS App Store



5. Stickman Soccer 2018

A bevezetőben árkád élményeket is ígértünk, hát ne csináljunk feneket a szánkból, ha egy tényleg laza kis focizgatásra vágyunk csak, itt a Stickman Soccer 2018, melyben holt egyszerűen rúghatjuk a bőrt kiválasztott nemzetünk oldalán. A játékban kizárólag pálcikaemberek vannak, ami tovább növeli az árkád élményeket, de inkább tapasztald meg mindezt a saját bőrödön, hiszen a Stickman Soccer 2018 teljesen ingyen letölthető.

Google Play | iOS App Store
3 hozzászólás

Mendez

6 éve, 2 hónapja és 24 napja

PES nagyon adja, mobilon is szokatlanul jó minőségben hozza az élményt. Szeretem.

válasz erre

ferencziakos

6 éve, 2 hónapja és 24 napja

Final kick nekem teljesen ismeretlen. Volt eddig. mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

6 éve, 2 hónapja és 25 napja

Stickman nagyon fura. röhögő smiley

válasz erre