A legjobb mobiljátékos halloweeni eventek 2019-ben

2019. november 01.
65.8961
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Bár a Halloween Magyarországon egy olyan esemény, aminek semmiféle előzménye nincs, tehát jópofa dolog töklámpásokat faragni, meg szellemekkel ijesztgetni mindenkit, azonban az emberek 99 százalékának fogalma sincs arról, hogy mit és miért csinál azon kívül, hogy ez is Amerikából származik, tehát csak jó lehet. Hogy alapvetően jó vagy rossz dolog, azt nem a mi asztalunk eldönteni, azonban mobiljátékosként kifejezetten pozitív hozadéka is van az egésznek!


Az év ezen szakaszában ugyanis folyamatosak a különféle halloweeni események a nagyobb játékokban, ezektől az eventektől pedig gyakran olyan maradandó és sajátos élményeket kapunk, melyek nélkül sokkal szegényebbeknek, de inkább kevesebbeknek éreznénk magunkat. Idén sincs ez másként, és mivel mi is vadásszuk az eseményeket, ezért most össze is gyűjtöttük, hogy 2019-ben melyek lettek a legjobb, még mindig zajló halloweeni eventek a saját kis szubkultúránkban. Lássuk:

A legjobb mobiljátékos halloweeni eventek 2019-ben - 2. kép

Call of Duty Mobile

Mivel nagyon aktuális, és még mindig nagyon imádjuk, ezért egyértelmű, hogy a Call of Duty Mobile-t kell elsőként kiemelnünk a sorból, hiszen az Activision alaposan kitett magáért Halloween alkalmából. November 25-ig bezárólag ugyanis egy legendás pálya, a Black Ops 2-ból ismert Standoff halloweeni változata mellett kaptunk egy denevéres Artic.50-es távcsöves puskát, hasonló ejtőernyőt, töklámpásként világító fegyverálcát, sőt még egy exkluzív Operator Skillt is többek között.

A legjobb mobiljátékos halloweeni eventek 2019-ben - 3. kép

The Elder Scrolls Blades

A régóta várt 1.4-es frissítés hozta el a The Elder Scrolls Blades világába a halloweeni élményeket, aminek részeként egy igazi Boszorkányfesztiválon vehetünk részt a játékban, amihez új zenék, új dekorációk, sőt mi több, még vadonatúj küldetések is társultak, melyek részeként sötét barlangokba utazhatunk, pókokkal harcolhatunk és így tovább. Mindez természetesen csak a jéghegy csúcsa, kaptunk még néhány érdekességet Halloween alkalmából, szóval érdemes lesz körülnézni.

A legjobb mobiljátékos halloweeni eventek 2019-ben - 4. kép

PUBG Mobile

Mivel korunk egyik, ha nem a legnépszerűbb battle royale játéka mobilon, elég egyértelmű, hogy nem hagyhatták halloweeni event nélkül a PUBG Mobile-t a készítők. Ebből az apropóból egy új játékmóddal bővült az alkotás, mely Survive Till Dawn név alatt gyakorlatilag egy csipetnyi Resident Evil 2-t, és zombikat varázsolt az alkotásba. A Haloweeks név alatt futó event egyébiránt sok-sok egyéb apróságot is magával hozott, miközben természetesen egy sor extra elemmel találkozhatunk a játékban, tehát érdemes szétnézni.

A legjobb mobiljátékos halloweeni eventek 2019-ben - 5. kép

Mario Kart Tour

Bár elég pofátlan volt a Nintendo a Mario Kart Tour rajongóival, azonban a halloweeni event olyan jól sikerült, hogy többször visszakacsintottunk az alkotáshoz. És milyen jól tettük, hiszen november 5-ig élvezhetjük még az eseményeket, melyek részeként egyenesen New Yorkban és Tokióban száguldozhatunk nagyokat, méghozzá két újabb karakter társaságában, így a Halloween Tour-ban felbukkant King Boo, valamint Waluigi is többek között, hogy ránk hozhassák a frászt, sőt a Time Trials is a halloweeni esemény alkalmából csatlakozott a játékhoz.

A legjobb mobiljátékos halloweeni eventek 2019-ben - 6. kép

Marvel Strike Force

Nem mai játék, de Halloween alkalmából a Marvel Strike Force is egy szuper frissítést kapott, aminek részeként két olyan hőssel bővült a felhozatal, akikért érdemes akár újra fel is telepíteni az applikációt. Merthogy még egész novemberben beszerezhetjük a Marvel Strike Force-hoz Ghost Ridert, azaz Szellemlovast, valamint Elsa Bloodstone-t, akik egyedi felszerelésekkel és képességekkel csatlakoznak a nagy ütközetekhez.
5 hozzászólás

Direktor

4 éve, 10 hónapja és 5 napja

Ezekből nekem csak a COD van meg, ott tolom aktívan! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

4 éve, 10 hónapja és 5 napja

Call of Dutyban tolom is! mosolygó smiley

válasz erre

Femobilos

4 éve, 10 hónapja és 5 napja

Klassz gyűjtemény lett, köszönjük! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 10 hónapja és 6 napja

De ****a kis cikk!

válasz erre

Mendez

4 éve, 10 hónapja és 6 napja

Ez tök jó összefoglaló lett! mosolygó smiley

válasz erre