A legjobb online mobiljátékok, melyek segítenek könnyebben viselni a járvány miatti bezártságot

2021. január 10.
77.2681
Bár több mint egy hete már annak, hogy elkezdődött 2021, azonban egyelőre sajnos nem sok változást látunk magunk körül a tavalyi évhez viszonyítva, így megmaradtak a korlátozások, az emberek pedig gyakran egymástól szétszakítva élik mindennapjaikat. Ha neked is nagyon eleged van már belőle, akkor itt az ideje segítségül hívni néhány online mobiljátékot (szigorúan battle royale menteset!), melyek bár csak közvetetten ugyan, de segítenek hasznos időt tölteni a barátaiddal.


Amennyiben fogalmad sincs arról, hogy merre keresgélj, egyáltalán milyen alkotások lehetnek ideálisak ebből a célból, akkor engedd meg, hogy segítsünk egy kicsit, méghozzá az alábbiakban figyelmedbe ajánlott művekkel, melyek a többjátékos élmények tekintetében garantáltan nagy segítséget nyújthatnak abban, hogy ne érezd magad egyedül. Lássuk, hogy nekünk melyek váltak be!Words With Friends Classic

A Words With Friends Classic egy olyan mobiljáték, amivel nemcsak azoknak kedveskedünk, akik az akciókat és az izgalmakat kedvelik, hanem az igazi közösségi élményeket is. Ez az alkotás ugyanis egy igazi klasszikus élmény, a szókeresés, a szókirakózás örömeit élhetjük át benne digitális formában, de nemcsak az MI ellen játszhatunk benne, hanem a barátainkkal is összemérhetjük tudásunkat, ami az igazi sava-borsát adja a dolognak.

App Store I Google PlayMario Kart Tour

Szintén echte közösségi élményekre koncentrál, de azért a keményvonalasabb izgalmak kedvelőit célozza meg a Mario Kart Tour, mely a Nintendo legendás gokartos alkotásának mobilos kivetülése, sok-sok ismert karakterrel, pályával és hatalmas izgalmakkal. Merthogy nemcsak egyedül tudunk itt száguldozni, hanem célzottan néhány ismerősünkkel is lehetőségünk nyílik kipróbálni magunkat, ami aztán tényleg igazán kellemes élményt jelent.

Mario Kart Tour játékteszt I App Store I Google Play I Minden hír a Mario Kart Tour-rólClash Royale

Ha az akció és a stratégia műfaja a nagy kedvenced, akkor a Clash Royale garantáltan jó döntés lesz majd. Lépj te is az arénába, fejleszd hőseidet, taktikáidat és tedd próbára tudásodat mások ellen, akik természetesen akár a saját ismerőseid is lehetnek. Sőt mi több, itt lehetőséged lesz klánokhoz csatlakozni és klánháborúkat vívni, de akár csapatot is alkothatsz barátaiddal, ami aztán tényleg nagyon szuper kis élmény lesz.

App Store I Google Play I Minden hír a Clash Royale-rólKahoot!

A Kahoot! szintén nem egy szokványos mobiljáték, ellenben annál nagyszerűbb élményeket kínál nekünk abban az esetben, ha szeretjük a kvízeket, és szívesen készítenénk magunk is ilyesmiket. Természetesen nemcsak magunknak, hanem akár barátainknak is, ezáltal közös kihívásokat indíthatunk benne, miközben a szórakozás mellett hasznos tudásra egyaránt szert tehetünk, tehát egy igazán sokoldalú applikációra tehetünk szert.

App Store I Google PlayGolf Clash

Ha egy könnyed sportjátékot szeretnénk választani magunknak, ahol láthatjuk barátaink arcát, amint jól elverjük őket egy-egy kihívásban, akkor a Golf Clash lesz a tökéletes választás. Ez egy olyan golfjáték, melyben közel sem a szimulátoros megoldások, sokkal inkább a könnyed árkád élmények kapták a központi szerepet, nem mellesleg pedig a móka és kacagás, hiszen alaposan ki lehet tolni a barátokkal, ha elég ügyesek és kitartóak vagyunk.

App Store I Google Play I Minden hír a Golf Clash-ről
7 hozzászólás

Tommy

1 hete és 4 napja

Loxar írta:
Nálam Angry Birds2 meg Archero ami pörög mindig.
De az egyszemélyes csak nem? Meg nem is online szerintem. AB legalábbis.

válasz erre

Ronalddo

1 hete és 4 napja

Perfekt.

válasz erre

Loxar

1 hete és 5 napja

Nálam Angry Birds2 meg Archero ami pörög mindig.

válasz erre

Mordorer

1 hete és 5 napja

Jó lista!

válasz erre

fonemaker

1 hete és 5 napja

Nagyszerű gyűjtemény, köszönjük!

válasz erre

Bencus86

1 hete és 6 napja

Words With Friends Classic. Basszus tényleg ilyenekkel miért nem játszunk...?

válasz erre

SamsungFan

1 hete és 6 napja

Golf eszembe sem jutott volna, de belevetem magam haverral.

válasz erre