Az 5 legjobb húsvéti mobiljáték

2018. április 01.
42.8431
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Idén is menetrendszerűen megérkezett közénk a húsvét, az év egyik első nagyobb ünnepe, ami főként a gyerekek számára sok-sok mókázással, kacagással és ajándékkal jár együtt. Szerettük volna azonban, ha az idei esztendőben egy kicsit mobiljátékosként is örülnénk a húsvétnak, éppen ezért úgy döntöttünk, hogy összegyűjtünk nektek pár játékot, illetve játékos applikációt, melyek segíthetnek ünnepibb hangulatba kerülni.


Mivel a húsvét nem olyan jelentős ünnep, mint a karácsony, és a téma sem az a tipikus játékközpontú dolog, ezért nyilván nem tudtunk túl széles kínálatból válogatni, azonban így is összegyűjtöttünk nektek pár érdekes alkotást, melyek garantáltan segítenek majd hangulatba kerülni. Lássuk hát!

Az 5 legjobb húsvéti mobiljáték - 2. kép

1. Easter Egg Games


Határozottan ki merjük jelenteni, hogy nincs olyan téma ezen a világon, amiből nem készült még match-3 puzzler, így természetesen húsvéti témából is válogathatunk, ha szeretjük a tárgytologatást. Az Easter Egg Games semmi extrát nem tartogat számunkra azon túl, hogy pár csinos háttér előtt lehetőséget ad szép hímes tojások tologatására és húzogatására.

Google Play | iOS App Store

Az 5 legjobb húsvéti mobiljáték - 3. kép

2. Angry Birds Seasons


Bár az Angry Birds Seasons nem kifejezetten húsvéti mobiljáték, ellenben található benne több olyan pálya is, ami a nyuszihoz köthető, így amennyiben szeretnénk ünnepi hangulatban lövöldözni a mérges madárkákat, csak keressük meg ezeket a helyszíneket, és indulhat is a móka.

Google Play | iOS App Store

Az 5 legjobb húsvéti mobiljáték - 4. kép

3. Easter Egg Painting


Túlzás nélkül nem lenne teljes a húsvét tojásfestés nélkül, ezáltal itt van most ehhez egy kapcsolódó játékos applikáció, mely nem teljesen mobiljáték, de azért így is jó pofa. Betöltését követően nincs más dolgunk, mint fogni egy tojást, megfesteni, majd végül dekorálni, kész művünket pedig elküldeni másoknak.

Google Play | iOS App Store

Az 5 legjobb húsvéti mobiljáték - 5. kép

4. Easter Bunny Dress Up & eCard


A húsvéti nyusziról bizonyára mindenkinek van egy elképzelése, ezáltal ki így, ki úgy tekint a nagyfülűre, akit ezzel a kedves kis játékos applikációval lehetőségünk nyílik teljes életnagyságban megalkotni. A játék arról szól, hogy felöltöztessük a húsvéti nyulat, akiből a legkülönfélébb hátterekkel elektronikus képeslapot is formálhatunk, hogy elküldjük azt ismerőseinknek.

Google Play | iOS App Store

Az 5 legjobb húsvéti mobiljáték - 6. kép

5. Holidays: Easter games 4 kids


A húsvét azért végső soron természetesen a gyermekeké, így nem is lehetne teljes a lista egy olyan mobiljáték nélkül, mely dugig van kifejezetten a legkisebbeknek szánt oktató- és fejlesztő feladatokkal - természetesen az ünnephez kapcsolódóan. Ebben a vagány és egyszerűen kezelhető mobiljátékban többféle feladatot találunk, és garantáltan lefoglalhatjuk vele kisebb testvérünket vagy gyermekeinket.

Google Play | iOS App Store
5 hozzászólás

Mendez

6 éve, 7 hónapja és 1 napja

Elvagyok velük nagyon! röhögő smiley

válasz erre

peter97

6 éve, 7 hónapja és 2 napja

Nagyon jó kis összeállítás. mosolygó smiley

válasz erre

ferencziakos

6 éve, 7 hónapja és 2 napja

Angry Birds ilyen verzióban is van? meglepett smiley Na ide vele! röhögő smiley

válasz erre

ÁdámC-Ops

6 éve, 7 hónapja és 2 napja

Jó kis összeállítás, köszönjükmosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

6 éve, 7 hónapja és 2 napja

Nagyon király gyűjtemény!

válasz erre