Az 5 legjobb ingyenes karácsonyi mobiljáték gyerekeknek Androidra

2016. december 25.
46.6141
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Itt a karácsony, a szeretet ünnepe, és bár a legtöbb gyermek ebben az időszakban tonnaszám kapja a játékokat, nagyon sokan azonban egy-két nap elteltével visszatérnek az okostelefonokhoz vagy elkezdenek unatkozni. Ha tudod jól, hogy a te lurkóid is ilyenek, esetleg te magadnak szeretnél olyan ingyenes karácsonyi mobiljátékokat Androidra, amelyekkel könnyű elütni az időt, akkor most jól figyelj, mert az alábbiakban összegyűjtöttük az öt legjobbat!




1. Karácsonyi játékok

Rögtön ajánlónk első ingyenes karácsonyi mobiljátéka egy igencsak beszédes darab, egészen pontosan a Kidgames alkotása, amely nagyon jó értékelésekkel és átlaggal rendelkezik a Play Áruházban. Az applikáció összesen 17 különféle játékot garantál főként óvodások és kisebb iskolások számára, és egytől-egyig az apróságok fejlesztését, illetve fejlődését szolgálják. Van köztük színező, képkirakó, árnyékjáték, számhúzogató, de még párkereső is.

LETÖLTÉS

Az 5 legjobb ingyenes karácsonyi mobiljáték gyerekeknek Androidra - 2. kép

2. Christmas Games: Toy Party

A Karácsonyi játékok mellett hasonló élményt garantál a kisebb korosztály számára a Christmas Games: Toy Party, avagy a Tiltan Games ünnepi applikációja is, amely egy tematikus kis játékgyűjtemény. Összességében igényesebb, alaposabb és változatosabb lehetőségeket is kínál a játékra, így a kirakók mellett memóriajátékokat, dominót, labirintust és még képkeresőt is tartalmaz.

LETÖLTÉS



3. Karácsonyfa dekoráció

Szintén a Kidgames készítette a Karácsonyfa dekoráció névre keresztelt aranyos kis karácsonyi mobiljátékot, amellyel - tapasztalat - még a felnőttek is jól elszórakozhatnak. Az alkotás lényege nem más, minthogy feldíszítsük álmaink karácsonyfáját a rendelkezésünkre álló tonnányi dísz segítségével. Ha tehát mi lennénk a Jézuska, most itt a nagy alkalom!

LETÖLTÉS



4. Christmas Games for Kids

A Christmas Games for Kids egy újabb játékgyűjtemény gyermekek számára, aminek az érdekessége leginkább az, hogy korántsem a szokványos klisékből építkezik, méghozzá olyannyira nem, hogy igazán változatos feladatok vannak benne, és a nagyobbakat, akár a felnőtteket is könnyedén leköti. A szókereső például fejlesztheti angol szókincsünket, a manócsapkodós játék ügyességünket, a párkereső pedig memóriánkat. Rá lehet kattanni. Nem kicsit, nagyon!

LETÖLTÉS

Az 5 legjobb ingyenes karácsonyi mobiljáték gyerekeknek Androidra - 3. kép

5. Karácsonyi Színezés

A gyermekek rejtélyes módon imádnak a telefon kijelzőjén keresztül színezni, és amennyiben te is egy olyan ingyenes karácsonyi mobiljátékra vadászol, amelyben gyermeked változatos ünnepi alkotásokba lehelhet életet, válaszd ezt a gyűjteményt. A Coloring Games csapata ugyanis az egyik legjobb a színezős oktatójátékok tekintetében, így ezzel a mobilos applikációval kicsiket és nagyokat garantáltan leköthetünk majd, és ha a gyerek végzett az alkotással, művét megoszthatjuk a Facebookon, vagy elküldhetjük a távoli rokonoknak.

LETÖLTÉS
2 hozzászólás

Femobilos

7 éve, 11 hónapja és 8 napja

Hugomnak tökéletes választás. mosolygó smiley

válasz erre

peter97

7 éve, 11 hónapja és 9 napja

Unokaöcsém kedvenc cikke lett. röhögő smiley

válasz erre