Az 5 legjobb mobilos lövölde a Fortnite és a PUBG Mobile helyett

2020. december 20.
112.7331
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Amennyiben odáig vagyunk a mobilos lövöldékért, azonban nem látunk tovább a Fortnite-on vagy a PUBG Mobile-on túl, mert bármit töltünk le, az nem üti meg a kívánt mércét, akkor igencsak nehéz fába vágjuk a fejszénket, hiszen bár nagyon sok akciójáték van Androidra és iOS-re, azonban többségüket nem ilyen magas minőségi követelmények mentén alkották meg. Hogy vannak-e kivételek?


Természetesen vannak, méghozzá szép számmal, csak keresni kell. Ha esetleg nem tudod, hogy hol vagy hogyan, netán csak szimplán lusta lennél hozzá, akkor engedd meg, hogy elénk tárjuk a mi listánkat, lévén szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani öt olyan mobiljátékot, melyek kitűnő alternatívát nyújtanak a Fortnite és a PUBG Mobile mellett vagy helyett. Nyilván listánkon akadnak ismertebb nevek is, de szinte garantáljuk, hogy nem hallottál még mindegyikről! Íme:



Call of Duty Mobile

Habár szinte biztosak vagyunk abban, hogy senkinek sem kell bemutatni, sokaknak azonban aligha jut eszébe a Call of Duty Mobile, mint kiváló alternatíva a fentiekben említett két alkotásra, pedig még akkor is kiváló megoldásról van szó, ha csak egy jó battle royale játékot keresnénk magunknak. Persze ennél a Call of Duty Mobile sokkal többet kínál nekünk, vérbeli multis csaták, 5v5 fős küzdelmek, sniper vs sniper összecsapások, nem mellesleg pedig modern háborús helyzetek várnak benne ránk, mindez gyakran a konzolos változatokat megszégyenítő minőségben.

Google Play | iOS App Store



Shadowgun Legends

A Shadowgun Legends egyike személyes kedvenceinknek, ha mobilos akciójátékról van szó. Bár nagyon sci-fi, nagyon Destiny koppintás több tekintetben is, azonban egy olyan többjátékos élményt kínál kooperatív és kompetitív formában egyaránt - persze sztori is van benne -, amihez foghatót nehéz találni ilyen minőségben a kis képernyőn. PvE, raidek, arénák, több mint 700 egyedi fegyver, skin és szinte végtelen testre szabási lehetőségek várnak ránk, egyszóval biztosan nagy kedvencünkké válhat, ha szeretjük a stílust.

Google Play | iOS App Store



FRAG Pro Shooter

Több mint 50 millió játékos nem tévedhet! Merthogy ennyien élvezik rendszeresen a FRAG Pro Shooter élményét, melyben kooperatív mód, belső- és külsőnézetes, 1v1 fős PvP és persze csapat alapú küzdelmek is várnak ránk, amiben akár 80 karakter is részt vehet. A lövöldözések egy kicsit rajzfilmes, kissé Overwatch-szerű hatást keltenek, de a minőség terén abszolút ott van az élmezőnyben az egész, így feltétlenül tegyetek vele egy próbát, hiszen rengeteg érdekes megoldást találhattok benne.

Google Play | iOS App Store



Tacticool

A Tacticool a 2019-es év egyik legjobb kompetitív akciójátéka lett, mégis nagyon kevesen hallottak róla, így nagyon fontosnak tartottuk, hogy itt legyen a listán. Bár egy izometrikus nézetből átélhető 5v5 fős multis őrületről van szó, azonban rendkívüli alapossággal zúzhatunk benne, realisztikus fizika, rombolható környezet és megannyi jármű társaságában. Több mint mint 14 millió játékos csatlakozott már hozzá az elmúlt hónapokban, érdekessége pedig, hogy még zombis event is található benne.

Google Play | iOS App Store



War Robots

A War Robots sem tekinthető éppen szokványos akciójátéknak mobilon. Bár egy korabeli mechás akciózás feldolgozásáról van szó, azonban igazán kellemes élményeket tud nyújtani nekünk, ha imádunk harci robotokkal küzdeni. Itt ugyanis több mint 50 robot közül választhatjuk ki azt, akivel csatamezőre lépünk, majd ott 6v6 fős taktikus többjátékos élmények várnak ránk, méghozzá rengeteg különféle játékmód társaságában, így nyomulhatunk szólóban, de akár csapatban is, ha úgy jobban tetszik. Érdemes ránézni!

Google Play | iOS App Store
3 hozzászólás

Chico

3 éve, 7 hónapja és 11 napja

Köszi ezt a listát! mosolygó smiley Nem rossz kis pakk!

válasz erre

fonemaker

3 éve, 7 hónapja és 12 napja

COD alap, Shadowgun Legends pedig nagyon jó hogy a listán van, sokkal nagyobb figyelmet érdemel.

válasz erre

Vidoros

3 éve, 7 hónapja és 12 napja

Kiváló lista! A COD-ot toltam, de már meguntam azt is. szomorú smiley

válasz erre