Bike Unchained 2 játékteszt

2018. szeptember 19.
44.8671
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Igencsak nagy bajban lennénk, ha azt kérnétek tőlünk, hogy soroljunk fel legalább öt kiváló bicajos mobiljátékot, hiszen bár kettőt-hármat még csak-csak tudnánk, de a maradékkal gondban lennénk. Azzal kapcsolatban viszont egy pillanatig sem, hogy megnevezzük mind közül az egyik legjobbat, hiszen a Bike Unchained néhány évvel ezelőtt derekasan levett minket a lábunkról, és bizonyára ti sem voltatok másként vele, ha szeretitek az olyan kerékpáros őrületet, ahol bicajunk nyergében ülve hegyeket-völgyeket kell megmásznunk a siker érdekében.
Advertisement


A Bike Unchained pedig tökéletesen megragadta anno ezt a témát, egy nagyszerű feldolgozást kaptunk a témában, és a Red Bull most úgy döntött, hogy itt az ideje folytatni a dolgot, ezáltal összedobták a Bike Unchained 2-t, mely gyakorlatilag ugyanott veszi fel a fonalat, ahol az előd letette azt. Az alapok tehát változatlanok maradtak, de kaptunk egy sor új tartalmat, melyek igazi élménnyé varázsolják a végeredményt!

Bike Unchained 2 játékteszt - 2. kép

Ennek az oka leginkább abban keresendő, hogy a Bike Unchained 2 elképesztően realisztikus és autentikus élményeket kínál, miközben még a játékmenet terén sem csak bámuljuk a képernyőt, hogy bicajosunk mindent megcsináljon helyettünk. Szó sem lehet róla, itt nekünk is meg kell izzadnunk a győzelemért, gyakorlatilag együtt kell élni és létezni a pályával, valamint a bringával, kihasználva a kissé különc irányítási rendszerből fakadó sajátosságokat.

A Bike Unchained 2 irányítása ugyanis bár egyszerű, de a gyakorlatban mégis nagyon összetett. A képernyő folyamatos nyomására például meglendíthetjük a bicajt a lejtőn, a folyamatos tapicskolással tekerhetünk az emelkedőkön vagy a bajos szakaszokon, egy-egy odasózással pedig az ugratókon dobbanthatunk nagyokat. A legjobb az egészben azonban, hogy ha egyedül is versenyzünk, akkor is ott lesz mások vélt vagy valós eredménye, vagyis soha nem leszünk magányosak a pályán, a versenyhangulat mindvégig garantált marad.

Bike Unchained 2 játékteszt - 3. kép

A multiplayer természetesen nem tűnik erőltetettnek, egészen egészségesnek hat a pályákon, miközben érdemes lesz a legtöbbet kihozni magunkból, hiszen minél eredményesebbek vagyunk, annál több tartalom nyílik meg előttünk. Nemcsak az új pályákat és versenyeket oldhatjuk fel ilyen formában, hanem kerékpárjaink speciális alkatrészeit, vagy bicajosunk újabb felszereléseit, de fogadhatunk mentorokat is, hogy teljes legyen az összkép.

Mindehhez ráadásul a Bike Unchained 2 nagyszerű megjelenést is kínál! Nemcsak a bicajok vagy a versenyzők, hanem a pályák kidolgozása is tiszteletre méltó, a száguldás és az ugratások élménye pedig közben valóban autentikus, élményszerű lesz, miközben a folyamatos versenyhangulat egészen elragadóvá teszi az élményt és az összképet.

Bike Unchained 2 játékteszt - 4. kép

Bár elég erős telefon kell hozzá, de a Bike Unchained 2 összességében minden idők legjobb mountain bike-os mobiljátéka lett a sorban, ami mind az élmény, mind a megjelenés, mind a tartalom terén ott van az élmezőnyben. Ha elég erős hozzá a készüléked, feltétlenül próbáld ki, mert sokat veszthetsz, ha ezt kihagyod!

A Bike Unchained 2 elérhető itt: Google Play | iOS App Store
5 hozzászólás

Mendez

5 éve, 11 hónapja és 18 napja

Kell! meglepett smiley Nem gondoltam hogy ilyen szuper lesz!

válasz erre

ÁdámC-Ops

5 éve, 11 hónapja és 19 napja

Mehet a próbaröhögő smiley

válasz erre

fonemaker

5 éve, 11 hónapja és 19 napja

Na akkor ennek most neki is esek! mosolygó smiley

válasz erre

ferencziakos

5 éve, 11 hónapja és 19 napja

Komolyan azt hittem, **** lesz, de ezek szerint jó nagyot tévedtem! röhögő smiley

válasz erre

Direktor

5 éve, 11 hónapja és 19 napja

Ez nekem nagyon adja!!!! meglepett smiley

válasz erre