Bottle Cap Challenge játékteszt

2019. július 19.
58.9571
Ember legyen a talpán, aki lépést tud tartani az internet által gerjesztett kihívások hadaival, lévén napi szinten bukkannak fel újabb őrültségek a világhálón, melyek közül nagyon nehéz megmondani, hogy melyek válnak felkapottá, és melyek halnak el szinte rögtön a felbukkanásukat követően. Miközben rengeteg veszélyes kihívás is terjed a neten, a napokban egy kifejezetten szuper megoldástól volt hangos az egész világ, mely Bottle Cap Challenge név alatt vonult be a köztudatba.
 


A kihívás lényege nem más, minthogy a résztvevőknek egy rúgással le kell csavarniuk egy üvegről a kupakot. Egyszerűnek hangzik, de egyáltalán nem az, sőt mi több, egyre több őrült alternatíva bukkan fel többfelé, sőt még néhány híresség úgy döntött, hogy a maga módján csatlakozik a kezdeményezéshez. Ezek után várható volt, hogy rövidesen mobiljátékos formában is átélhetjük majd a kihívást!

Bottle Cap Challenge játékteszt - 2. kép

Olyannyira, hogy már itt is van a Bottle Cap Challenge címre keresztelt alkotás, mely tényleg nem akar feltalálni semmit sem újra, szimplán csak meg akarja lovagolni ezt a kihíváshullámot, méghozzá egy teljesen közérthető, mindenki számára könnyedén emészthető ügyességi játék képében. Miközben természetesen egy pillanatig sem kell a lábunkkal hozzáérni a telefonhoz, esetleg veszélyes helyzeteknek kitennünk a kicsikét.

A Bottle Cap Challenge ugyanis egy olyan ügyességi játék, aminek részeként ujjacskáinkkal tapicskolhatunk a képernyőn, ezáltal a kupakon ide-oda suhintva tudunk pörgetni egy nagyot azért, hogy a lehető legmagasabbra repüljön a zárófedél. Bár az is szuper feladat lenne, hogy ennek a magasságát megmérjük, de a készítők ennél azért szerencsére sokkal kreatívabbak voltak, ezáltal kellemes kihívás a több mint 100 pálya átélése.

Bottle Cap Challenge játékteszt - 3. kép

Annak ellenére is, hogy a feladatok között elég sok az átfedés, illetve a részleges ismétlés. Ennek megfelelően hol csillagokat kell eltalálni a lerepülő kupakkal, hol egymás után többet kell megcélozni, miközben hol a mozgó üveg, hol különféle beazonosíthatatlan bacilusok próbálják meg nehezíteni a dolgunkat közben. Fontos lesz tehát a jó időzítés, a megfelelő reflexek, valamint néhány alkalommal a türelem sem árt majd.

Bár a Bottle Cap Challenge nem csal, nem akar átverni, esetleg megvezetni minket, ugyanakkor néha elég keményen próbál szívatni, de ezt nem sorolhatnánk a hátrányok közé, éppen ellenkezőleg, van benne kihívás, és ennek örülünk. Merthogy a végeredmény semmi másra nem alkalmas, csak arra, hogy pár percig elszórakozzunk vele, és dicsekedjünk egy kicsit a haveroknak, ha jó eredményt értünk el.

Bottle Cap Challenge játékteszt - 4. kép

Ha magát a kupakos kihívást feleslegesnek tartottad, akkor érdemes lesz kipróbálnod a Bottle Cap Challenge-t, hiszen egy kellemes kis ügyességi játék lett a sorban, ami nem akar több lenni annál, mint aminek eredetileg teremtették: egy übercasual mobiljátéknál, ami éppen ideális kis viháncolni való, ha van pár percünk rá.

A Bottle Cap Challenge elérhető itt: Google Play | iOS App Store
5 hozzászólás

Tommy

6 hónapja, 2 hete és 4 napja

Na ne hogy még játék is van belőle! És ezek szerint nem is ****!

válasz erre

zsenikém

6 hónapja, 2 hete és 5 napja

Kiégtem.

válasz erre

Mordorer

6 hónapja, 2 hete és 5 napja

Atyaúristen!

válasz erre

fonemaker

6 hónapja, 2 hete és 5 napja

Az életben rohadt nagy baromságnak tartom, de így játékban igen szórakoztató lehet! Szedem!

válasz erre

Mendez

6 hónapja, 2 hete és 6 napja

Egyszerű de el lehet vele lenni.

válasz erre