Bunnymare: Circus Escape játékteszt

2018. november 14.
48.1401
Mindig is nagy rajongója voltam azoknak az ügyességi játékoknak, melyek pályákon keresztül képesek voltak ugyanarra a koncepcióra építve variálni az alapokat, miközben az élmény mindvégig megmarad szórakoztatónak, a nehézségi szint pedig dinamikusan emelkedőnek. Bár rengeteg ilyen stílusú alkotás érkezik, azért időről-időre megvannak azok a tipikus slágertermékek, melyek meghatároznak egy-egy időszakot, elég csak például az Angry Birds vagy a Cut the Rope élményére gondolni.


Hogy a Bunnymare: Circus Escape-ből lesz-e valaha ekkora nagy név, azt egyelőre még nagyon korai lenne kijelenteni, ugyanakkor tény és való, hogy a játék képes olyan kellemes élményekkel kecsegtetni, ami alkalmassá tenné erre. A kellemesen rajzfilmes megjelenés mellé ugyanis valódi kihívást kínáló élmények társulnak, miközben egy monoklis nyuszinak segítünk meglépni a cirkuszból.

Bunnymare: Circus Escape játékteszt - 2. kép

A játék egy folyamatos lefelé haladásra kiélezett oldalnézetes platformer lett, aminek részeként kis nyuszikánk fentről megindul, és ha nem terelgetjük, akkor normál esetben esélye sincs eljutni a pálya aljára, hiszen rengeteg akadály, szögesdrótok, krokodilok és a legkülönfélébb dolgok állják majd az útját. Lényegében ez adja majd az egész élmény alapját, méghozzá folyamatosan nehezedő akadályokkal, pályáról-pályára csipetnyi újdonsággal kecsegtetve a rajongóknak.

A kis nyuszit egyébiránt egészen fapados módszerrel, ideig-óráig megjelenő kis kordonnal terelgethetjük, ha tehát odacsapjuk elé, akkor nem arra megy, hanem megfordul, és ellenkező irányban folytatja útját, ami taktikánk alapvető része lesz. A kis nyulambulam ugyanis akadálytalanul belerohanna bármilyen dologba, ami kárt okozna benne, de így könnyedén eljuttathatjuk majd a célig, ha elég gyorsak és ügyesek leszünk.

Bunnymare: Circus Escape játékteszt - 3. kép

A nyulacska folyamatos korlátozása mellett ráadásul a trükkösödő pályák, valamint az összegyűjthető dolgok nehezítik majd meg a sorunkat, hiszen a kis nyuszit a csúszós felületek vagy a rugós kilövők mellett el kell terelnünk a különféle cukrok, csokik és gyümölcsök felé is. Bár ezek csak opcionálisak, azonban minél többet megszerzünk, annál jobb eredményt érhetünk el.

Sőt mi több, a Bunnymare: Circus Escape négy egyedi világában több mint 60 egyedi pálya, beépített mini-játékok és boss-harcok is várnak majd ránk, tehát egy meglepően összetett és teljes élményt kapunk a név alatt. A legjobb az egészben azonban, hogy mindezért még fizetnünk sem kell!

Bunnymare: Circus Escape játékteszt - 4. kép

A Bunnymare: Circus Escape tehát egy egészen kellemes, folyamatos kihívást kínáló ügyességi mobiljáték lett, ami simán odatehető a legnagyobb nevek mellé mind a megjelenését, mind az általa kínált élményt tekintve. Ha imádod az ügyességi játékokat, érdemes lehet lecsapnod rá!

A Bunnymare: Circus Escape elérhető itt: Google Play | iOS App Store
4 hozzászólás

Mendez

6 hónapja, 2 hete és 4 napja

Egy próbát meg fog érni nekem. Teszt alapján tetszik!

válasz erre

Femobilos

6 hónapja, 2 hete és 4 napja

Egész aranyos játéknak tűnik!

válasz erre

ferencziakos

6 hónapja, 2 hete és 4 napja

Egész addiktív játék, rá lehet kattanni rendesen!

válasz erre

Direktor

6 hónapja, 2 hete és 4 napja

Egynek jó.

válasz erre