Deploy and Destroy játékteszt

2018. június 01.
42.4121
Mióta világ a világ, azóta jellemző a játékiparra, hogy egy-egy játékot ismert emberekkel próbálnak eladni, máskülönben ugyanis az adott alkotásra a kutya sem nézne rá, esetleg messze nem annyian, mint pár csinos vagy híres pofival. Nagyjából ez a helyzet a Deploy and Destroy esetében is, amivel csak azért tudta felhívni a rajongók figyelmét az AppsMinistry csapata, mert ismert filmsorozatok szereplőit és világát állították a főszerepbe.


A Deploy and Destroy ugyanis egy poszt-apokaliptikus multis FPS, amihez a készítők az Ash vs Evil Dead és a Divergent című mozifilmek ismert karaktereit használták fel, ezáltal a csaták során átvehetjük az irányítást Ash vagy Kelly felett, de itt lesz Tris, Eric, Edward és Max is az említett filmsorozatból. Hogy emiatt már megéri belenézni a játékba?

Deploy and Destroy játékteszt - 2. kép

Bár megéri, azonban nem feltétlenül emiatt, a Deploy and Destroy ugyanis hírességekkel és hírességek nélkül is csak egy totálisan átlagos többjátékos FPS lenne a sorban, azonban ezt ne feltétlenül degradáló hangnemben értsük, hiszen a végeredmény egyáltalán nem lett rossz, inkább egy nagyon erős átlagos, ami a tonnányi szemét között már-már felfrissülés lehet. Rövidre zárva tehát a témát egy jól működöt multis élményről beszélünk. Persze ennyivel azért ne intézzük el a dolgot...

Főleg azért nem, mert ha másban nem is, a Deploy and Destroy a pályatervezés tekintetében nagyon szuper lett. A fejlesztők érezhetően a tripla-A kategóriás PC-s és konzolos játékokból szerezték az ötleteket, hiszen szinte minden helyszín csak úgy hemzseg a titkos átjáróktól, a rejtekhelyektől, a többszintes kialakítást pedig még meg sem említettük, mint ahogyan azt sem, hogy mindehhez kellemes grafikai körítés is társul.

Deploy and Destroy játékteszt - 3. kép

Persze azért a játékmenettel sincs nagy baj, pusztán annyi, hogy semmi újdonsággal nem szolgál, a készítők ezáltal hiába hozták be az említett sorozatok karaktereit, más sajátosságokat nem igazán sikerült. Magyarul hiába választunk oldalt, túl jelentős különbségek a fegyvernemet leszámítva nem lesznek, és a játékmódokban sem dúskálhatunk, ergo minden mérkőzésen egy lesz a lényeg: legyűrjünk mindenkit a pályán, és lehetőség szerint a mi csapatunk legyen a győztes.

Ha ügyesek vagyunk, kapunk pénzt, fejlődhetünk, fejleszthetünk, új fegyvereket és felszereléseket oldhatunk fel, de az igazán dögös cuccok rendszerint csak pénzért várnak majd ránk. Ezen a ponton pedig ismét előbukkan a hasonszőrű mobiljátékok lépfenéje, avagy az anyagiasság, ami természetesen a Deploy and Destroy küzdelmeit is tönkre veri, még ha amúgy szuper élményt is nyújtanának.

Deploy and Destroy játékteszt - 4. kép

Mindent összevetve a Deploy and Destroy nem egy rossz játék, csak éppen felesleges, még annak ellenére is, hogy láthatunk benne pár ismert arcot. Persze amennyiben nincsenek nagy igényeid, csak kedvenc sorozataid hőseivel játszadoznál egy korrekt többjátékos FPS részeként, akkor ingyen letölthető címként biztosan nem lősz vele mellé.

A Deploy and Destroy elérhető itt: Google Play | iOS App Store
6 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 18 napja

Oké hogy nem egyedi viszont a stílusában igen jól néz ki szerintem! Nekem bejön.

válasz erre

Gólem

1 éve, 18 napja

Mobilon azért ez elég komolynak tűnik!

válasz erre

ferencziakos

1 éve, 19 napja

Woooow mekkora királyság ez a game!!!!

válasz erre

Mendez

1 éve, 19 napja

Nagyon jól néznek már ki ezek a játékok! Szedem is,hétvégi csapatásnak kiváló lesz!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 19 napja

Ránézésre nekem nagyon tetszik, teszt alapján is, úgyhogy már csorog is lefelé.

válasz erre

peter97

1 éve, 19 napja

Nekem ez nagyon bejövős!

válasz erre