Ez volt a négy legfurcsább crossover a Funko Pop! Blitz-ben

2021. július 11.
132.6131
A Funko Pop! Blitz egyértelműen zászlóshajónak számít azon mobiljátékok sorában, melyek telis-tele vannak őrültebbnél őrültebb crossoverekkel. Sokszor teljesen oda nem illő csomagkapcsolásokkal ruházzák fel a játékot, ami egyértelműen pénzügyi okokból van, hiszen népszerű franchise-okat kapcsolnak hozzá a match-3 puzzle-höz, így mindenféle közönséget be tudnak rántani ezekkel a limitált idejű kezdeményezésekkel. Most összeszedtük azt az öt crossovert, ami szerintünk a legkülönösebb volt valamilyen tekintetben. Lássuk!
 


The Office

Rendszeresen visszatérő event a Funko Pop! Blitz világában a The Office című sorozat, ez pedig egy olyan jellegű csomagkapcsolás, ami leginkább óriási kérdőjeleket hagy maga mögött. Nagyon furcsa, hogy miért veszik elő újból és újból a már lefutott, Steve Carrell nevével fémjelzett szériát, leszámítva persze a már megkötött partneri szerződést a crossover kapcsán.

Ez volt a négy legfurcsább crossover a Funko Pop! Blitz-ben - 2. kép

A The Office bár rendelkezik jellegzetes figurákkal, helyszínekkel és karakterekkel, mégis kijelenthetjük, hogy egy mobiljáték esetében mindenképp furcsa, hogy újból és újból előveszik ezt a franchise-t.

Battlestar Galactica

Nyilván a Funko Pop! őrület részét kézpi a Battlestar Galactica című tévésorozat is, lévén készültek már ezen sci-fi széria karaktereivel kapcsolatban ilyen-olyan figurák, de még ennek fényében is meglepő, hogy beemelték már többször is egy crossoverre a szóban forgó mobiljátékba.

Ez volt a négy legfurcsább crossover a Funko Pop! Blitz-ben - 3. kép

A cikk írásának pillanatában is zajlik még egy Battlestar Galactica event, de elnézve, hogy várhatóan sokan ezt később fogják olvasni, így maradjunk annyiban, hogy mindenképp meglepő látni visszaköszönni a széria egyes aspektusait a játékban.

Jurassic Park

Jó, azért azt leszögezhetjük, hogy azért a Jurassic Parkos crossover annyira nem légből kapott dolog, mint az előző kettő. Egy borzasztóan nagy blockbuster sikerről van szó, amely minden egyes epizódjával meghódítja a mozikasszákat, így várható volt, hogy összekötik a match-3 Funko Pop! játékkal.

Ez volt a négy legfurcsább crossover a Funko Pop! Blitz-ben - 4. kép

Az már más kérdés, hogy egy alapvetően gyerekbarát mobiljátékba tuszkolják bele a Jurassic-szériát, ami egy kicsit megkérdőjelezhető etikailag, ugyanakkor azért álszentek se legyünk - sokan gyerekként találkoztunk ezzel az univerzummal, és egyébként is, a dínók mindig is menők lesznek.

A brit királyi család

Kisebb megkésett áprilisi tréfaként éltük meg, amikor bejelentették, hogy a brit királyi család is a Funko Pop! Blitz részévé válik. Alapvetően megkérdőjelezhető, hogy ebben milyen jellegű üzleti haszon rejlik, viszont sokkal inkább fontosabb kérdésként merül fel, hogy vajon milyen szerepe van a brit királyi családnak ebben a mobiljátékban.

Ez volt a négy legfurcsább crossover a Funko Pop! Blitz-ben - 5. kép

Merthogy a nemes család esetében furcsa kijelenteni, hogy bármilyen kapcsolódási pont találhatóa a Funko Pop! Blitz világával. Az előző pontoknál legalább még indokolni lehet valamivel, hogy miért viszik be azokat crossoverbe, azonban itt legfeljebb a fejvakarás marad...

Ezt a négy crossovert szedtük össze, melyek szerintünk abszolút kimerítik a "különös" fogalmat. Mindenképp osszátok meg velünk, hogy nektek milyen csomagkapcsolások jutnak eszetekbe, melyek szerintetek bőven beletartoznak a "furcsa" kategóriába, illetve milyen más játékokat tudtok még, ahol nagyon beteg crossoverek születtek? Írjátok meg nekünk kommentben!
4 hozzászólás

Direktor

3 hónapja, 3 hete

Egyszer próbáltam, irritált.

válasz erre

zsenikém

3 hónapja, 3 hete

SamsungFan írta:
Fú de nem bírom ezt a játékot.
Dettó. Ki nem állhatom, nem is értem miért van ennyi anyag róla.

válasz erre

SamsungFan

3 hónapja, 3 hete

Fú de nem bírom ezt a játékot.

válasz erre

Mendez

3 hónapja, 3 hete

Szerintem az összes furcsa, az a helyzet!

válasz erre