Ezek 2022 legjobban várt mobiljátékai

2021. december 30.
118.2731
Advertisement
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Itt vagyunk 2022 küszöbén, már alig pár nap választ el minklet attól, hogy beköszöntsön az új év, ez pedig azt jelenti a gyakorlatban, hogy újabb mobiljátékos szezont nyitunk. Értelemszerűen a következő évben is rengeteg (értsd: RENGETEG) mobiljáték-megjelenésre számíthatunk, úgyhogy most az alábbiakban összeszedtünk, hogy mi miket várunk a leginkább 2022-ből. Lássuk is!


Apex Legends Mobile

Már nem első ízben szerepel az Apex Legends Mobile az év végi "várós" toplistáinkban. Tavaly is szerepeltettük a felsorolásunkban, és bíztunk benne, hogy 2021-ben kiadják majd a népszerű battle royale-t mobilokra, azonban egyelőre még csak a tesztek zajlanak, és a globális premiert nem ejtették meg. Ebből fakadóan a magyaroknak sincs hozzáférése a címhez.

Ezek 2022 legjobban várt mobiljátékai - 2. kép

Remélhetőleg viszont 2022-ben ez változik, és a Respawn Entertainment végre valahára leszállítja nekünk Androidra és iOS-re a karakteralapú battle royale-t, főleg most, hogy a PUBG: New State-nek elkélne egy kis verseny. Bízunk benne, hogy nem fogunk befürdeni vele, és nem kell csalódásként megélni, mint sok más alkotást az idei esztendő során...

Diablo Immortal

Már lassan kellemetlenné válik, hogy rendszeresen vissza kell hoznunk a Diablo Immortalt a legvártabb játékok sorába. No persze még véletlenül sem azért, mert időközben kiderült volna, hogy nem jó maga a termék, hanem mert a Blizzard Entertainment végeláthatatlan módon kotlik a játékon, és már az is sanszos, hogy a 2022-es premier is kimarad. Ettől függetlenül mi nagyon bízunk benne, hogy jövőre már megejtik.

Ezek 2022 legjobban várt mobiljátékai - 3. kép

Mostanában óriási botrányok mennek a Blizzard háza táján, amik értelemszerűen megnehezítik a feladatot, arról meg már nem is beszélve, hogy a stúdió nem minden erőforrását erre a címre, projektre összpontosítja. Szerencsére annyi elmondható, hogy a közösség visszajelzései alapján finomhangolják a végeredményt, úgyhogy reméljük, hogy jövőre már egy csiszolt produktumot kapunk!

Valorant Mobile

Idén jelentette be a Riot Games, hogy a 2020-ban debütált, sokak által csak "CS:GO-klónként" csúfolt lövöldözős program érkezik mobilokra is. Ez már csak azért is izgalmas bejelentés, mert anno burkoltan megfogalmazták a fejlesztők, hogy konzolos változatot nem terveznek, ami jól mutatja, hogy a mobilos platform milyen fontossá vált 2021-re.

Ezek 2022 legjobban várt mobiljátékai - 4. kép

Még nem tudni, hogy 2022-ben valóban megjelenik-e az alkotás, szimplán annyit hallani, hogy dolgoznak a szoftveren. Nagyon szűkszavúak a kezdeti leleplezés óta, úgyhogy csak remélni tudjuk, hogy ez nem azért van, mert esetlegesen még olyannyira korai fázisban van a projekt, hogy nem tudnak róla mit mondani. Várós!

Path of Exile Mobile

Még 2019-ben jelentette be a Grinding Gear Games a Path of Exile Mobile-t, azóta viszont hasonló szűkszavúság övezi, mint a Valorant Mobile-t. Még így is azt tudjuk mondani, hogy nem kizárt, hogy végül előbb megjelenik majd, mint a Diablo Immortal. A Path of Exile alapjáték a mai napig óriási közönségnek örvend, köszönhetően a rengeteg tartalomfrissítésnek és folyamatos támogatásnak.

Ezek 2022 legjobban várt mobiljátékai - 5. kép

Aki nem tudná, a Path of Exile leginkább a Diablo 2-re hajaz, azonban annyi tartalom, lehetőség és alternatíva van benne, hogy több száz órára el lehet benne veszni - és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy a folyamatos szezonok mindig fenntartják az érdeklődést. Túlzás nélkül 2022 egyik legvártabb játéka, RPG-zsánerből meg aztán pláne!

Dauntless Mobile

A Monster Hunter-klónként is ismeretes Dauntless is megkapja a maga mobilos portját. Nagyon fű alatt hozták el anno ezt a bejelentést, úgyhogy ne lepődj meg, ha lemaradtál róla, viszont a szóban forgó free-to-play alkotás mindmáig hatalmasat megy PC-n és konzolokon, úgyhogy egy mobilos átirat tovább fogja görgetni az IP sikerét.

Ezek 2022 legjobban várt mobiljátékai - 6. kép

Főleg azért sülhet el nagyon jól mobilok a Dauntless, mert a játékban irtózatos mennyiségű grindolási lehetőség van, és azok, akik nem rendelkeznek túlzottan sok szabadidővel, teljes nyugodtsággal beugorhatnak a buszon is egy kis farmolásra, szörnyhentelésre.

Star Wars: Hunters

És végül, de nem utolsó sorban, azt a Star Wars: Hunters-t hoztuk, ami kapcsán kicsit ambivalens gondolataink vannak. Alapvetően nagyon szeretnénk, hogy jól süljön el, ezért is várjuk borzasztóan a premierjét, amely 2022-ben végre megtörténik, viszont tartunk tőle, hogy sajnos az egész projektről ki fog derülni, hogy igazából nagyobb a füstje mint a lángja.

Ezek 2022 legjobban várt mobiljátékai - 7. kép

A Messzi-Messzi Galaxist övező termékek mostanság amúgy sem túlzottan kiemelkedőek, elég csak például az igencsak kétes minőségű, friss filmtrilógiát szemügyre venni, de azért játékok terén mindig is jobb volt a helyzet. Éppen ezért nagyon bízunk benne, hogy nem szúrják el, és a Star Wars: Hunters felér majd az elvárásokhoz.

Ezek lennének hát a mi legvártabb játékaink 2022-ben. Természetesen tonnányi debütálás lesz a következő esztendőben mobilos fronton, úgyhogy mindenképp osszátok meg velünk, ha valamit hiányoltok a listáról. Ti mivel szeretnétek már a leginkább játszani a közelgő alkotások közül?
9 hozzászólás

Direktor

2 éve, 5 hónapja és 1 napja

Azareus írta:
A Diablo világát nagyon szeretem, de sajnos úgy tűnik még sokat kell várni a játékra. szomorú smiley
Én már el is engedtem... Ha jön játszok vele, de már nem várom, minek.

válasz erre

Azareus

2 éve, 5 hónapja és 3 napja

A Diablo világát nagyon szeretem, de sajnos úgy tűnik még sokat kell várni a játékra. szomorú smiley

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 5 hónapja és 5 napja

Ez így sorban tökéletes. mosolygó smiley

válasz erre

Mendez

2 éve, 5 hónapja és 5 napja

Dauntless nagyon ígéretes! Nekem még a Tomb Raider Reloaded ami nincs a listát, de nagyon várós!

válasz erre

Chico

2 éve, 5 hónapja és 6 napja

Apex Legendsre és Valorantra nagyon kíváncsi vagyok!

válasz erre

fonemaker

2 éve, 5 hónapja és 6 napja

Star Wars játék valóban érdekesnek tűnik, nálam nagyon várós!

válasz erre

Gólem

2 éve, 5 hónapja és 7 napja

SW játék ígéretes, Diablóban már nem merek bízni... mosolygó smiley

válasz erre

peter97

2 éve, 5 hónapja és 7 napja

Diablo Immortal +1! mosolygó smiley De szerintem hiába várjuk.

válasz erre

Bencus86

2 éve, 5 hónapja és 7 napja

Diablo Immortal.... Most már tényleg remélem hogy jön! röhögő smiley

válasz erre