Ezek a legjobb traktoros mobiljátékok 2020-ban

2020. május 31.
68.5061
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A traktoros mobiljátékok ugyan nem tekinthetők fehér holló ritkaságúnak, azonban akárcsak PC-n vagy konzolon, úgy kedvenc platformunkon is nehéz olyan kimagasló minőséget találni a műfajon belül, ami tartós kikapcsolódást biztosít. Azonban közel sem tekinthető lehetetlen feladatnak, ezért most úgy döntöttünk, hogy szeretnénk egy kis segítséget nyújtani azoknak, akik rajonganak a stílusért, és nem akarják felesleges költekezéssel vagy próbálkozással megtalálni a gyöngyöket a szemétdombon.
Advertisement


Nyilvánvaló, hogy az alábbi lista egészen szubjektív, ezáltal biztosan lesznek ismert és kevésbé ismert nevek, de garantáltan mindenki talál majd magának legalább egy olyan alkotást, amit korábban nem ismert a traktoros mobiljátékok piacán. Ha pedig ezt elértük, már megérte a fáradozásunkat ez a cikk! Lássuk tehát, hogy szerintünk 2020-ban mivel érdemes próbálkozni!

Farming Simulator 20

Igen, rögtön bevetjük a nehéztüzérséget, hiszen aki traktoros mobiljátékot keres, és nem ismeri a Farming Simulator 20 nevét, az talán jobb, ha nem is keresgél tovább, hiszen ez az alkotás jelenleg az abszolút csúcs, a prémium kategória.

Ezért nyilván fizetni is kell érte, de cserébe több mint 100 élethű mezőgazdasági gépet vehetünk irányításunk alá, a legkülönfélébb növényeket vethetjük, gondozhatjuk és arathatjuk le, sőt mi több, belekóstolhatunk az állattenyésztés örömeibe, és abszolút újdonságként még lovakat is tenyészthetünk, illetve lovagolhatunk. Kötelező!



Farming Simulator 20 letöltés: App Store I Google Play


Farmer Sim 2018

Ha a Farmer Simulator ingyenes alternatíváját keressük, akkor a Farmer Sim 2018 lesz a tökéletes választás, mely közel ugyanolyan minőségben kínálja nekünk a traktorozás, és úgy nagy általánosságban a mezőgazdasági munkák lényegét.

Itt is van rengeteg traktor, kombájn és megannyi más jármű, melyek betanulását kellemes tutorial biztosítja, akárcsak azt, miként tudunk a nyitott világban növényeket ültetni, permetezni, aratni, a terményt leszállítani, a földet ismét megművelni és így tovább. Van továbbá szuper időjárás-rendszer és a nappalok-éjszakák változására is oda kell figyelni.



Farmer Sim 2018 letöltés: App Store I Google Play


New Tractor Farming Simulator 2019: Farmer Sim

Amennyiben a szimulátoros él túl kemény lenne, és inkább egy kicsit közérthetőbb, mondhatni árkádosabb traktoros mobiljátékra fájna a fogunk, a New Tractor Farming Simulator 2019: Farmer Sim lehet ideális választás.

Itt is van mindenféle mezőgazdasági gép, rengeteg munkát végezhetünk, de le kell mondanunk a realizmusról, ezáltal a valódi márkákat még csak a forma vagy a színvilág terén sem próbálták meg leutánozni a készítők. Ellenben aki virtuális gazdálkodásra adja a fejét, az biztosan nagy örömét leli majd benne.



NTF Simulator 2019: Farmer Sim letöltés: Google Play


Farming PRO 3

Ha mégis inkább a minőségre és a szimulátoros élre mennénk, de egy kevésbé "hájpolt" címet keresünk, akkor a Farming PRO 3 lesz a mi játékunk! Az alkotás simán hozza a Farming Simulator szintjét, bizonyos tekintetben pedig még túl is tesz rajta.

A legjobb pedig, hogy akár még többjátékos élményekkel is kecsegtet azoknak, akik megosztanák másokkal a traktorozás élményét. Bár nem olcsó mulatság, azonban ez a játék garantáltan megéri a pénzét, mert bár nem olyan ismert, mégis szívvel-lélekkel készítették a fejlesztők!



Farming PRO 3 letöltés: App Store I Google Play

Ez lett volna a mi saját, szubjektív listánk a 2020-as best of traktoros mobiljáték témában. Ha neked is van olyan traktoros játék a tarsolyodban, amit a mi listánk nem tartalmaz, ne rejtsd véka alá, oszd meg velünk és a többi olvasóval kommentben!
2 hozzászólás

Bencus86

4 éve, 1 hónapja és 15 napja

Ultimate toplista. Öcsém azóta nem kattan le a mobilról. röhögő smiley

válasz erre

Gólem

4 éve, 1 hónapja és 15 napja

Farming Simulator abszolút csúcs a témában, a többi nekem teljesen új, de rájuk nézek. mosolygó smiley

válasz erre