Ezek jelenleg a Play Áruház eddigi legtöbbször letöltött mobiljátékai

2019. december 01.
72.0541
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hozzánk hasonlóan biztosan ti is elgondolkodtatok már azon, hogy melyek lehetnek minden idők legtöbb letöltését produkáló mobiljátékai. Természetesen nekünk is van életünk, és nem csak ilyen butaságokon jár az eszünk éjjel-nappal, de véletlenül belefutottunk egy aktuális - november 7-én rögzített - listába, melyen a Play Áruház jelen állás szerinti legtöbbször letöltött mobiljátékai kaptak helyet.


Hogy úgyis a Pokémon GO, a PUBG Mobile és a a Call of Duty Mobile vannak az élen? Ennél nagyobbat nem is tévedhettél volna, hiszen ezek az alkotások bár nagyon népszerűek, sőt elképesztő pénzeket hoznak a készítőknek, azonban valójában a közelébe sem kerültek ennek a listának. Hogy akkor mégis kik uralják az első öt helyet? Máris mondjuk!



1. Subway Surfers

Talán meglepő lehet, de a Subway Surfers jelenleg abszolút első helyen áll a Play Áruházban szereplő mobiljátékok listáján, méghozzá több mint 1,3 milliárd (!) letöltéssel, ami elképesztő eredmény annak fényében, hogy valójában csak egy egyszerű endless runnerről beszélünk. Hogy miért pont ezt a runnert sikerült felkapnia az Androidos tábornak? A kérdés jogos, válasszal azonban nem tudunk szolgálni, egyszerűen talán csak azért, mert jó a játék.



2. Candy Crush Saga

Meglepődtünk volna, ha pont egy match-3 puzzler nem kapott volna helyet a listán, így a dobogó második fokára a Candy Crush Saga állhatott fel, méghozzá közel 940 millió letöltéssel. A siker persze elég egyértelmű, hiszen ennyire kellemes, látványos és közérthető match-3 puzzlerrel aligha találkoztunk korábban, műfajának egyik legismertebb képviselőjéről beszélünk, mely minden korosztályt képes elkápráztatni.



3. My Talking Tom

Mintegy 750 millió letöltéssel alighanem a világ egyik legjobb tamagocsi-klón mobiljátékának sikerült megszereznie a dobogó harmadik helyét a listán. A My Talking Tom keretein belül egy cicáról kell gondoskodnunk, akivel különféle mini-játékokban bohóckodhatunk, de akár a saját hangunkat is eltorzíthatjuk vele, miközben a cél a macsek alapvető egzisztenciájának biztosítása, mégpedig az étkezéstől kezdve, a vidámságon át az alvásig bezárólag.



4. Pou

A mindössze 2 esztendős kislányom is elbohóckodik vele néha, annyira egyszerű, és talán éppen ennek köszönheti népszerűségét a Pou című mobiljáték, mely több mint 690 millió letöltéssel jutott el a negyedik helyre. Bár én szentül meg voltam győződve arról, hogy a játékban egy darab kakát kell pátyolgatni, azonban most tudtam meg, hogy ez egy idegen kisállat, akit etethetünk, gondozhatunk és rengeteget játszhatunk vele.



5. Temple Run 2

A Pou-tól alig 1 millió letöltéssel elmaradva találkozhatunk a listán a Temple Run 2-vel az ötödik helyen, vagyis a népszerű endless runner folytatását is igencsak szeretik a játékosok. Ez se véletlen, hiszen műfajának egyik, ha nem a legjobb képviselője, melyben Indiana Jones legizgalmasabb kalandjainak ihletésében rohangálhatunk és ügyeskedhetünk száz veszély ellen.
4 hozzászólás

Bencus86

4 éve, 9 hónapja és 3 napja

Temple run és Cundy crash nem meglepő de a többi nagyon.

válasz erre

SamsungFan

4 éve, 9 hónapja és 4 napja

Azért volt ami meglepett. meglepett smiley Mondjuk minden. röhögő smiley

válasz erre

Mendez

4 éve, 9 hónapja és 5 napja

Pou-n meglepődtem, ezeréves app. meglepett smiley

válasz erre

ferencziakos

4 éve, 9 hónapja és 5 napja

Az elég kemény, fene gondolta volna hogy ilyen játékok vannak az élen! meglepett smiley

válasz erre