Ezek most a legjobb Harry Potter mobiljátékok

2018. január 14.
43.6771
Advertisement
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Garantáltan izgalmas év elébe néznek azok a Harry Potter-rajongók, akik nem vetik meg a mobiljátékokat, lévén két nagyszerű cím is felsorakozott a háttérben az idei évere. Az egyik a Pokémon GO alkotóinak műhelyében készülődő Harry Potter: Wizards Unite, melyben a kiterjesztett valóság által a való életben tapasztalhatjuk meg a varázsolgatás örömeit, míg a másik a Harry Potter Hogwarts Mystery, ami konkrétan egy Harry Potter szerepjátéknak ígérkezik, és segítségével mi is kalandozhatunk egy nagyot a Roxfortban.


Ebből a felindulásból nekünk rögtön kedvünk támadt keresgélni egy kicsit, hogy most milyen Harry Potter mobiljátékok érhetők el a platformra, és meglepődtünk, amikor megtudtuk, hogy a hivatalos címek mellett több kisebb, ámde nagyszerű projekt is érdemes lehet a kipróbálásra. Össze is gyűjtöttük nektek azokat, melyeket szerintünk nem bántok meg, ha kipróbáltok!

Ezek most a legjobb Harry Potter mobiljátékok - 2. kép

1. Lego Harry Potter

Naná, hogy felsorolásunkat nem is kezdhettük volna mással, mint a Lego Harry Potterrel, amely PC-n és konzolokon is mindmáig az egyik legjobb alkotás, ami feldolgozta a kis varázsló történetét. A kockavilágban két részre osztva ismerhetjük meg Harry kalandos útját, leginkább a mozifilmekből ismert sztori újraélésével és újragondolásával, rengeteg akcióval, építéssel, rombolással, ügyeskedéssel és persze varázslással.

Google Play | iOS App Store

Ezek most a legjobb Harry Potter mobiljátékok - 3. kép

2. Fantastic Beasts: Cases

A Fantastic Beasts: Cases a Harry Potter mellékszálaként megismert Legendás állatok és megfigyelésük mozifilmhez kapcsolódó mobiljáték, konkrétan egy tárgykeresős kaland, melyben körbejárhatunk ismert és kitalált helyszíneket, hogy ott ismerős szereplők társaságában tárgyak után kutakodjunk, miközben legendás lények befogásán ügyeskedünk.

Google Play | iOS App Store

Ezek most a legjobb Harry Potter mobiljátékok - 4. kép

3. Patronus - Harry Potter Quiz

A Patronus - Harry Potter Quiz leginkább azoknak ajánlott, akik igencsak jól ismerik a Harry Potter univerzumot, ez ugyanis egy részben ügyességünkön, részben a felkészültségünkön alapuló mobiljáték. Lényege röviden nem más, minthogy a filmekből és a könyvekből is ismert patrónus bűbájokkal játszadozzunk, felismerjük őket, legyőzzük a dementorokat és egyebeket. Néhány mini-játék különösen szórakoztató benne!

Google Play

Ezek most a legjobb Harry Potter mobiljátékok - 5. kép

4. Going to Hogwarts

A Going to Hogwarts egy kedves és kellemes kis oldalnézetes ügyességi játék, amelyben az egyik film egyik ikonikus jelenetét ragadták ki a készítők, történetesen azt, amikor Ron és Harry lekéste a vonatot, egy varázsautóval próbáltak meg eljutni a Roxfortba. A játékban a szakadt kék autót irányíthatjuk, miközben dementorokkal harcolunk, gyűjtögetünk és ügyeskedünk, hogy elérhessük célunkat.

Google Play

Ezek most a legjobb Harry Potter mobiljátékok - 6. kép

5. Harry's Escape

A Harry's Escape bár nem egy hivatalos Harry Potter mobiljáték, ellenben minden eleme jól felismerhető, a főszereplő maga a kis varázsló, aki egy varázsseprűn szárnyalva próbálkozik megszökni a dementorok elől. A mi feladatunk röhejesen egyszerű benne, mindössze meg kell próbálnunk elkerülni a sötét lényeket, és minél több pontot összegyűjteni a győzelem érdekében.

Google Play
4 hozzászólás

ferencziakos

6 éve, 8 hónapja és 23 napja

Egyenként mindet kipróbálom, kivéve a Legót mert azt utálom röhögő smiley

válasz erre

fonemaker

6 éve, 8 hónapja és 24 napja

Bakker ezekből csak egyet ismertem! röhögő smiley Király ajánló, köszi!

válasz erre

Bencus86

6 éve, 8 hónapja és 24 napja

Ez a repülő autós *****jó! röhögő smiley

válasz erre

SamsungFan

6 éve, 8 hónapja és 25 napja

Legot én nem szeretem, a többit viszont most szépen sorban ki is próbálom! mosolygó smiley

válasz erre