Farm Punks játékteszt

2019. augusztus 30.
60.4621
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha a Noodlecake Studios csapata előrukkol egy új mobiljátékkal, arra rendszerint oda kell figyelni. Bár voltak mellényúlásaik, a kiváló alkotásaik aránya meglepően magasra tehető, ezért nagyon vártuk már legújabb őrültségüket, mely Farm Punks címmel a napokban érkezett meg közénk, és a csapat nevéhez hűen egy pillanatig sem okozott csalódást. Persze azért nem is tettük le tőle a parókánkat!


Merthogy a Farm Punks azért nem hozott annyira forradalmi dolgokat a színtérre, mint például a szintén a Nokedlikhez köthető Alto's Odyssey, ellenben így is érdemes a figyelemre, hiszen annyira őrült koncepcióval dobta fel az endless runnerek műfaját, hogy azt öröm nézni és játszani is. Hogy mivel lehet még újat mutatni ebben a százszorosan elcsépelt és unalmas stílusban? Máris mondjuk!

Farm Punks játékteszt - 2. kép

Kezdjük ott, hogy a Farm Punks nem egy átlagos runner. Olyannyira nem, hogy itt a pályákon nem rohangál majd valaki, hanem egy zöldséget vagy gyümölcsöt kell kilőni egy lejtőre, melyen a kis növénykét terelgetve kell a legjobb eredményeket elérnünk akár a saját, akár a mások rekordjait tekintve. A kis finomságokat tudjuk jobbra-balra terelgetni, de a folyamatos haladásukról, az ugrásukról egyaránt mi gondoskodhatunk majd.

A különféle farmos helyszíneken természetesen mindvégig gyűjtögethetünk is, ezáltal csavarokat és egyebeket, melyekből a legkülönfélébb fejlesztéseket aggathatjuk gyümölcseinkre és zöldségeinkre, akik csak gyűlnek és gyűlnek, miközben folyamatosan újabb pályák, újabb trükkök nyílnak meg előttünk a nagy rohangálás során. Nem mondanánk, hogy egyedi, de túlzás nélkül nagyon élvezetes látni, ahogy sikereinknek eredménye is van!

Farm Punks játékteszt - 3. kép

Pláne, hogy később még járműveket is összerakhatunk, sőt más egyéb meglepő és érdekes - kissé talán kidolgozatlan - játékelem is társul a nagy száguldások mellé, melyek csak azt a célt szolgálják, hogy gyűjtögessünk és egyre magasabb szintre juthassunk. Mindemellett persze kapunk folyamatos kihívásokat is, hogy végképp ne unatkozzunk egy percig sem, ami kicsit ellensúlyozza a klasszikus többjátékos élmény hiányát.

Merthogy közönséges multi nincs, ellenben így is teljesíthetünk pár kihívást barátaink oldalán, hála az in-game ranglistáknak és achievementeknek, melyeket barátaink ellen jó móka újra és újra legyűrni. Ami azonban kevésbé jó móka, hogy bár a rajzfilmes grafika tetszetős, a Farm Punks azonban nagyon rövid idő alatt és határozottan unalmassá tud válni, ami ellen semmit sem tehetünk.

Farm Punks játékteszt - 4. kép

Ez persze csak a Noodlecake csapatának mércéjével tekinthető negatívumnak, hiszen a srácok ennél azért sokkal többet és jobbat tudtak alkotni korábban, most azonban mintha nem igazán találták volna meg a saját hangjukat, amiért elég nagy kár. Persze a Farm Punks ettől még érdemes a kipróbálásra!

A Farm Punks elérhető itt: Google Play | iOS App Store
5 hozzászólás

Chico

5 éve, 9 napja

Nagyon el lehet vele lenni, engem rohadtul leköt!

válasz erre

ferencziakos

5 éve, 10 napja

Nekem nagyon bejön! röhögő smiley

válasz erre

peter97

5 éve, 10 napja

Elég pörgős játék, nem bírom letenni. Kár volt elolvasnom a tesztet. röhögő smiley

válasz erre

Mendez

5 éve, 10 napja

Legalább egyedi! mosolygó smiley

válasz erre

Gólem

5 éve, 10 napja

Nem számítottam jobbra, nekem ez kb hozza amit vártam! mosolygó smiley

válasz erre