Flipflop Solitaire játékteszt

2018. szeptember 26.
43.4291
Advertisement
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Talán meg sem tudnánk számlálni, hogy néhány évvel ezelőtt milyen sok órát töltöttünk el a Pasziánsz című játékkal a Windows fene tudja hányas kiadásával, amikor éppen nem volt mivel játszanunk, hiszen akkoriban ugyebár nem volt annyira egyszerű játékot vásárolni, vagy szerezni, mint manapság. Ha pedig unatkoztunk, és odakint hideg volt, jött a jó öreg Pasziánsz, ami képes volt hosszú órákra lefoglalni minket annak ellenére is, hogy nem volt egy Hearthstone.


Jómagam szintén kellemes kapcsolatot ápoltam annak idején ezzel a szuper és egyszerű kártyajátékkal, de a sors úgy hozta, hogy sajnos évekig nem hallottunk egymásról, éppen ezért könnyes szemekkel vettem tudomásul, amikor a napokban jött a hír: egy szuper Pasziánsz érkezett Androidra. Rögtön jöttek az emlékek, és azon kaptam magam, hogy a letöltés gombra kattintok a Play Áruházban...

Flipflop Solitaire játékteszt - 2. kép

A Flipflop Solitaire szerelem volt sokadik látásra, hiszen felidézte előttem a gondtalan gyerekkor, az átzsugázott éveket, és bár nem vártam tőle új élményeket, pontosabban olyan dolgokat, amiket korábban még nem tapasztaltam tőle, de az alkotás még erre is képes volt. A játék ugyanis nem egy szokványos Pasziánsz, hanem egy igazi rebellis darab, mely határozottan felrúgta a szabályokat, mindezt a régi rajongók legnagyobb örömére.

Na, nem kell azért arra számítani, hogy teljesen semmibe vettek az alkotók minden szabályt, éppen ellenkezőleg, az alapok természetesen nem módosultak, de azért van pár dolog, ami megegyezik, így például az alapszabály, miszerint a leosztott kártyalapokat úgy pakolgassuk ide-oda, hogy végül az alapvető matematikai rendszerek figyelembe vételével fel tudjuk paklizni őket, ami természetesen gyakran nemcsak a mi ügyességünkön és megfigyelésünkön, hanem a szerencsén is múlik.

Flipflop Solitaire játékteszt - 3. kép

Hogy mivel tudta megbolondítani az alapokat a Flipflop Solitare? Leginkább az új színek és az új formák behozatalával. Ezek ugyanis újabb kombinációs lehetőségeket adnak az alapokhoz, ami emiatt lényegesen nehezebbé teszi majd élesben a dolgunkat, hiszen emiatt nehezebb lesz ide-oda pakolgatnunk a kártyákat, még annak ellenére is, hogy a játék egy kis szabálymódosítást is magával hozott.

Ez nem más, minthogy néha színtől és számtól függetlenül is lehetőségünk nyílik ide-oda pakolgatni sorokat, ami bizonyos esetekben óriási segítség lehet, noha ezen felül is találunk támogatást a játékban a megfelelő gombra kattintva, mely megmutatja, hogy milyen lépésekkel haladhatunk tovább, noha ez túl hasznos segítséget a legritkább esetben ad. Mindemellett a játék feloldható hátterekkel, versenyekkel és kellemes grafikai körítéssel kecsegtet, csak a teljes összkép érdekében.

Flipflop Solitaire játékteszt - 4. kép

Mindent összevetve a Flipflop Solitaire egy nagyon kellemes Pasziánsz-élményt kínál nekünk, mely azon túl, hogy nosztalgikus pillanatokkal kecsegtet, mindemellett ráadásul csipetnyi új élményt is kínál a barátságos körítés mellé. Mi imádtuk, és ha szeretted a klasszikus kártyázást, neked szintén nagy kedvenced lesz.

A Flipflop Solitaire elérhető itt: Google Play | iOS App Store
5 hozzászólás

Direktor

5 éve, 11 hónapja és 19 napja

Jó kis kikapcsolódás, évtizedek óta. mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

5 éve, 11 hónapja és 20 napja

Ó ez nagy királyság! mosolygó smiley

válasz erre

zsenikém

5 éve, 11 hónapja és 21 napja

Egynek tökéletesen megfelel!

válasz erre

ferencziakos

5 éve, 11 hónapja és 21 napja

Jópofa lett ezek szerint. mosolygó smiley

válasz erre

peter97

5 éve, 11 hónapja és 21 napja

Ezt nagy örömmel olvasom! mosolygó smiley Imádom a pasziánszt, nagyon ki tud kapcsolni.

válasz erre