Football Strike játékteszt

2017. október 06.
43.4561
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A fociban, és ezáltal a focis mobiljátékokban a legjobb dolog minden kétséget kizáróan a gólszerzés. Nagyon jól tudják ezt a rajongók, és jól tudták ezt a Miniclip csapatának tagjai is, amikor megalkották a Football Strike-ot, ami a végeredményt tekintve egy igazán különleges alkotás lett, a középpontjában a focis játékok lényegével, avagy a kapura rúgásokkal, valamint a védésekkel.


Bár korábban számtalan mobiljáték feldolgozta már ezt a koncepciót, azonban a Football Strike most olyan minőségben garantálja ezt - ráadásul teljesen ingyen -, amihez foghatót korábban talán még soha nem láthattunk, hiszen ránézésre például egy pár évvel ezelőtti FIFA-játék grafikáját biztosítja számunkra a képernyőn, még ha itt nem is a teljes meccsek átélése a lényeg.

Football Strike játékteszt - 2. kép

Hogy akkor mégis mi? Mint már a fentiekben említettem, a gólszerzés, illetve a védés öröme. Ennek megfelelően csak ki kell választanunk kedvenc focistánkat, és élvezni a kapura rúgást úgy, hogy közben meglepően életszerű labdafizikával találkozunk. Itt ugyanis messze nem az lesz a feladat, hogy a kijelölt pontokra tapicskolunk, és hősünk oda rúgja a labdát, itt figyelembe kell venni a rúgás erősségét, valamint a labda mozgásirányát is, ezáltal ujjunkat a képernyőn végigvezetve kell úgy irányoznunk és szabályoznunk a bőrt, hogy az eltalálja a kijelölt pontokat.

Ha kapusnak állunk, a védés hasonló formában működik, de az egész alkotást a multiplayer móka foglalja majd igazán keretbe, hiszen mások ellen játszva nyer igazán értelmet az egész rendszer. A valós idejű többjátékos módban bárkit kihívhatunk egy kis párbajozásra, miközben számtalan más egyéb játékmód között válogathatunk annak függvényében, hogy mi áll hozzánk közelebb, így akár egy komplett karriert is befuthatunk majd.

Football Strike játékteszt - 3. kép

A Football Strike keretein belül egyébként messze nem csak ismeretlen focistákat találunk, lévén olyan neves csapatok tagjai bukkannak fel a felhozatalban, mint az FC Barcelona, a Borussia Dortmund vagy az FC Zenit. Választott focistánkat ráadásul fejleszthetjük is, ezáltal minél többet játszunk, annál jobbá és ügyesebbé tehetjük, illetve a saját ízlésünkhöz igazíthatjuk tulajdonságait.

Az alkotás egyébiránt rendkívül gyors ütemű élményt nyújt, a valós idejű rugdalás során folyamatosan lehet sorozni a kaput, amit szintén ki lehet használni az ellenféllel szemben, lévén itt az nyer, aki a legtöbb gólt rúgja a legrövidebb idő alatt. Ehhez pedig gyakran szélsebes tempóra van szükség.

Football Strike játékteszt - 4. kép

A Football Strike ugyan nem találja fel a spanyolviaszt, ellenben ingyenes formában meglepően alapos, tartalmas és a grafika szempontjából is csinos élményeket kínál a focirajongóknak. Bár a licencelt tartalom több lehetne, de ne legyünk telhetetlenek, pláne annak fényében, hogy ilyen pergős multis élményt talán még egyetlen focis játék sem produkált korábban.

A Football Strike elérhető itt: Google Play | iOS App Store
3 hozzászólás

SamsungFan

7 éve, 1 hónapja és 1 napja

Egy próbát megér, főleg ingyen. mosolygó smiley

válasz erre

peter97

7 éve, 1 hónapja és 2 napja

Nem szeretem a sportjátékokat de ezzel teszek egy próbát.

válasz erre

Chico

7 éve, 1 hónapja és 3 napja

Ez egész jól néz ki, nekem tetszik.

válasz erre