Golden Tee Golf játékteszt

2019. november 08.
75.5001
Advertisement
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Volt idő, nem is olyan régen, amikor egyenesen szitokszónak számított, ha valaki kimondta: golfjáték. Merthogy pár évvel ezelőtt valamiért mindenki golfjátékot akart készíteni, mindenhol golfozni akartak megtanítani minket, és reflexből úgy menekültünk előlük, mint manapság a match-3 puzzlerek elől. Szerencsére a helyzet változott, és bár még mindig akadnak próbálkozók, szerencsére már csak a minőségi vagy különleges darabok jutnak el hozzánk.


Tökéletes példa előbbire a Golden Tee Golf esete is, mely a minőségi golfjátékok sorát szeretné erősíteni, méghozzá úgy, hogy közben azért nem akarja túlzottan megreformálni a műfajt. Az Incredible Technologies célja ugyanis határozottan az volt ezzel az alkotással, hogy egy minden téren minőségi, már-már szimulátoros jegyeket felvonultató alkotást tegyen le az asztalra, melyben tényleg úgy csapkodhatjuk a labdát, mintha ott lennénk valamelyik pályán.

Golden Tee Golf játékteszt - 2. kép

Ehhez a készítők egy rendkívül alapos rendszert alkottak meg. Kiemelnénk ugyanakkor, hogy a Golden Tee Golf csak annyira kínál mély élményeket, amennyire mi el akarunk mélyedni benne. Megtehetjük például, hogy egyáltalán nem törődünk azzal, hogy milyen a széljárás, hogy milyen ütőt vagy labdát választunk magunknak, csak becélozzuk a lyukat, és megpróbáljuk a lehető legnagyobbat beleütni a labdába. Alapvetően így is élvezhető a játék, de igazi arcát akkor mutatja meg, ha tényleg elmélyülünk benne!

Merthogy itt tényleg elmélyülhetünk! Az előbbiekben már kiemeltük, de még egyszer hangsúlyozzuk, hogy bár kezdetben jól boldogulhatunk az "üsd, vágd, nem apád" megoldással, azonban később jobban meg kell ismernünk a rendszert, a különféle beállításokat. Itt kell kiemelni negatívumként, hogy ha ennyire mélységes kapcsolatot akarunk ápolni a Golden Tee Golffal, akkor ahhoz elengedhetetlen lesz majd fizetnünk, hiszen a jó cuccok bizony pénzbe kerülnek, akár tetszik nekünk, akár nem.

Golden Tee Golf játékteszt - 3. kép

A rendkívül alapos és szerteágazó játékmenethez ráadásul nagyon komoly tartalmat is sikerült összeállítaniuk a készítőknek. Olyannyira, hogy a Golden Tee Golf keretein belül először csak kapkodjuk majd a fejünket, hogy hol kezdjük az ismerkedést, hiszen jó választásnak tűnnek a kihívások, de a kampányon belül is könnyedén megtalálhatjuk majd a számításainkat. Sőt mi több, mindehhez még rengeteg feloldható ruha is csatlakozik, amivel akár komplett bohócot csinálhatunk magunkból.

Mint fentebb már belekaptunk egy kicsit a dologba, fontos kiemelni a Golden Tee Golf kapcsán, hogy dacára az ingyenességnek, azért komolyan ki kell nyitnunk a tárcánkat ahhoz, hogy a teljes tartalmat élvezni tudjuk. Ez elsőre ijesztőnek hangozhat ugyan, de mindenképpen meg kell jegyeznünk, hogy a pénzünkért cserébe nagyon korrekt mennyiségű tartalmat kapunk majd, tonnányi pályával, felszereléssel és egyéb lehetőséggel.

Golden Tee Golf játékteszt - 4. kép

Mindent összevetve tehát kijelenthetjük, hogy a Golden Tee Golf egy kifejezetten kellemes golfjáték lett mobilra, ami alighanem kimaxolta a mobilos lehetőségeket, értve ez alatt azt, hogy az aprócska képernyőn ennél kiegyensúlyozottabb és kellemesebb irányítást, látványosabb megjelenést és nagyobb tartalmat korábban talán még soha nem láthattunk. Érdemes ránézni!

A Golden Tee Golf elérhető itt: Google Play | iOS App Store
4 hozzászólás

fonemaker

4 éve, 9 hónapja és 5 napja

Óriási game! röhögő smiley

válasz erre

Mendez

4 éve, 9 hónapja és 6 napja

Egész jónak néz ki, adok neki egy esélyt.

válasz erre

Chico

4 éve, 9 hónapja és 6 napja

Szedem, nézem. mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 9 hónapja és 6 napja

Nem terveztem, de akkor így kipróbálom. mosolygó smiley

válasz erre