Greedy Cats játékteszt

2021. március 05.
163.8681
Lassan már ki sem látunk a clickerek tömegéből, olyan nagy mennyiségben érkeznek ezek az alkotások mobilokra, amit sokan örvendetes dolognak tartanak, hiszen amilyen egyszerűek ezek a művek, annyira könnyű megkattanni miattuk, hiszen többségük elképesztő függőséget okoz. Pontosan ez a helyzet a Greedy Cats kapcsán is, mely egy cicás clicker lett a sorban, és amilyen egyszerűnek vagy lányosnak tűnik, a mi férfias szívünket annyira könnyen meghódította.
 


Ennek az oka pedig bájos kisugárzásában keresendő, hiszen hiába az egyetlen feladat benne, hogy etessük a macskánkat, az egészet annyira szuper körítéssel alkották meg a PikPok srácai, hogy az valami zseniális. Választott kiscicánk ugyanis annyira imádnivaló, olyan édesen falatozik és csámcsog, hogy a legvastagabb jeget is hajlamos leolvasztani az ember szívéről, és akkor az egyéb funkciókat még szóba sem hoztuk. Ne rohanjunk azonban ennyire előre!

Greedy Cats játékteszt - 2. kép

A Greedy Cats lényege, hogy kis cicusunkat halálra etessük a legkülönfélébb egészségtelen ételekkel. Persze nem szó szerint, de már-már káros mennyiségben kell beletuszkolnunk az élelmet, így a legkülönfélébb süteményeket vagy hamburgereket, miközben dolgunk gyakorlatilag csak annyi, hogy lyukat paskolunk a kijelzőbe, hiszen egy clickerről beszélünk, ahol semmi más teendőnk nincs a fejlesztésen és cicánk csapkodásán túl.

Minden tapicskolás ugyanis egy újabb harapás az ételből, és minden elfogyasztott étel sok-sok fejlesztésre elkölthető érmet jelöl. Ezzel kerülünk egy ördögi körbe, hiszen minél több érménk van, annál jobban tudjuk fejleszteni például cicánkat - de megannyi mást is -, így egyre többet ér majd egy harapás, amivel egyre gyorsabb ütemben tudja tömni magába az ételt, ami egyre több pénzt és újabb fejlesztéseket eredményez. Mondtuk, hogy ördögi kör...

Greedy Cats játékteszt - 3. kép

Persze azért folyamatosan meg-megszakítja ezt az unalmas folyamatot a játék. Rendszeresen kapunk például rivális cicákat, akiket evőversenyben meg kell vernünk, miközben folyamatos mellékes teendők várnak ránk, sőt csakhamar megnyílik a shop is, ahol kalapokat, masnikat és egyéb cicás kiegészítőt tudunk majd vásárolni hősünk számára, aminek jóvoltából a látvány is folyamatosan fejlődni fog.

Pláne, miután megjelennek a rajongók például a háttérben. Nem mintha sok értelmük lenne, de azért jelenlétük is fejlesztő cirmosunk teljesítményét. A Greedy Cats tehát jól adagolja a tartalmat, de azért eljön majd az a pont, amikor átcsap az egész élmény egy kellemetlen önismétlésbe. Ilyenkor sem lesz rossz a végeredmény, de eléggé közönséges clicker válik belőle, ami nyilván azért közel sem tekinthető meglepetésnek.

Greedy Cats játékteszt - 4. kép

Mindent összevetve a Greedy Cats egyáltalán nem lett rossz. Kétkedve fogadtuk, mert megint csak egy közönséges clickerrel van dolgunk, de meggyőzött minket, hogy ha alulértékelt is a műfaj, ez a cicás zabálás azért a legjobbak közül való. Mi legalábbis élveztük, és ha egy cuki élményt keresel magadnak csak úgy átlagosan pár perces adagolással, akkor itt biztosan megtalálod számításaidat.

A Greedy Cats elérhető itt: Google Play | iOS App Store
3 hozzászólás

SamsungFan

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Jó ez kis időtöltésnek...

válasz erre

Mendez

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Szórakoztató játéknak ígérkezik!

válasz erre

fonemaker

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Engem sajna nem győzött meg...

válasz erre