Hat mobiljáték, ami megkönnyíti a várakozást a Call of Duty Mobile megjelenéséig

2019. május 05.
58.3731
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mióta bejelentették, hogy nem marad meg a kínai játékosok kiváltságának a Call of Duty Mobile, azóta zsonganak a nyugati rajongók azzal kapcsolatban, hogy vajon mennyit kell még várni a megjelenésig? Merthogy hiába lett beharangozva a játék nyugati premierje, maga a megjelenés egy kicsit még odébb van, noha azt természetesen senki, még talán az alkotók sem tudnánk megmondani, hogy mennyire.


Mivel mi is nagyon várjuk, rendre előkerül néhány jobb, mondhatni prémium kategóriájú mobiljáték, ami hasonló élményekkel kecsegtet, mint a Call of Duty-sorozat. Mivel nem vagyunk irigyek, ezért úgy döntöttünk, hogy megosztjuk veletek, mi milyen alkotásokkal ütjük el az időnket, melyek megkönnyítik egy kicsit a várakozást. Lássunk hat kiváló alternatívát!1. Modern Combat Versus

A Gameloft kínálatában van néhány nagyszerű mobiljáték, ami az FPS műfaj kedvelőinek igencsak kedves lehet. Ha a Call of Duty-sorozat modern hadviseléshez kapcsolódó témáját szeretnénk élvezni, akkor az ő portfóliójukból kitűnő választás lesz a Modern Combat Versus, melyben 17 eltérő képességű specialistával, öt pályán kaphatunk hajba a multis ütközetekben, melyek igencsak intenzív élményeket kínálnak.

Google Play | iOS App Store2. Tacticool

Ha nem ragaszkodunk feltétlenül a belső nézetes megoldásokhoz, csak a modern hadviselés a lényeg, akkor a Panzerdog fejlesztésében elkészült Tacticool kiváló választás lesz. Ez a külső nézetes katonai lövölde az 5v5 fős, rendkívül gyors tempójú, valós idejű fizikán alapuló összecsapásokat állítja a főszerepbe, méghozzá több mint 50 fegyverrel, öt pályán, több mint 20 karakterrel, ráadásul totál ingyen.

Google Play | iOS App Store3. Afterpulse

Amennyiben egy kicsit közelebb szeretnénk érezni magunkat a modern ütközetekhez, akkor a TPS stílusban alkotó Afterpluse is nagyszerű választás lehet. A Digital Legends Entertainment alkotása a 4v4 fős küzdelmekre épít, méghozzá látványos grafikával, több mint 800 elsődleges és másodlagos fegyverrel, testre szabható páncélzattal és elragadó élményekkel. Kis túlzással olyan, mint egy külső nézetes Call of Duty, mi nagyon imádjuk!

Google Play | iOS App Store4. Guns of Boom

Ha mégis inkább az FPS műfaj felé kacsintgatnánk, és nem zavar minket a rajzfilmes grafika, akkor a Guns of Boom lesz a mi játékunk. Ez egy kompetitív, csapat alapú lövölde, mely egyszerű irányítással, a karakterek szerteágazó fejlesztési lehetőségeivel, valamint színtiszta többjátékos élményekkel kecsegtet nekünk, és ráadásul totál ingyen játszható is. A Team Fortress kedvelői különösen élvezhetik majd!

Google Play | iOS App Store5. Shadowgun Legends

Amennyiben kedvelted a Call of Duty-sorozat enyhén futurisztikus vonalát, vagy imádod a Destiny világát, akkor a Shadowgun Legends egyszerűen nem hiányozhat a telefonodról. Elképesztően látványos grafika, hihetetlen aprólékos és élvezetes összecsapások, egyszerű irányítás, egy- és többjátékos élmények, fejleszthető felszerelések, valamint szuper hangulat vár ránk.

Google Play | iOS App Store6. Respawnables

Ha tetszett az Afterpulse, érdemes kipróbálni a Respawnables című alkotást is, mely egy többjátékos TPS-ként kínál nekünk zseniális élményeket. Érdekessége, hogy nemcsak többjátékos mókával kecsegtet, hanem rengeteg offline küldetéssel is, miközben az egyszerű irányítás mellett mesterlövészként egyaránt kipróbálhatjuk benne magunkat. Simán lefoglal majd néhány hétre!

Google Play | iOS App Store
6 hozzászólás

Vidoros

1 éve, 1 hónapja és 20 napja

Iszonyat király összefoglaló! Köszönet érte!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 1 hónapja és 21 napja

Az a komoly ajánló! Köszi érte! Jön le mind, aztán meglátjuk, melyiknél kötök ki!

válasz erre

peter97

1 éve, 1 hónapja és 22 napja

Na ezzel (ezekkel) csak kibírjuk a megjelenésig valahogy!

válasz erre

Direktor

1 éve, 1 hónapja és 23 napja

****a kis ajánló, még olyan is volt amit nem ismertem!

válasz erre

Mendez

1 éve, 1 hónapja és 23 napja

Shadowgun Legends nagyon adja, szeretem.

válasz erre

ferencziakos

1 éve, 1 hónapja és 23 napja

Nagyszerű lista! Azért remélem mihamrabb jön a COD is.

válasz erre