Így foghatsz könnyebben árnyék pokémont a Pokémon GO-ban

2021. január 24.
92.5151
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Pokémon GO akkora változásokon esett át az elmúlt néhány hónapban, hogy a tavalyi évben az egyik legsikeresebb mobiljáték maradt, ezáltal egyre többen kattannak rá még ma is, noha vannak olyan elemei és pontjai, melyek rengeteg embernek nem teljesen tiszták. Ide sorolhatjuk például az árnyék pokémonokat, melyek igazi ritkaságnak tekinthetők, miközben befogásuk sem tekinthető túl egyszerűnek.


Ezért úgy döntöttünk, hogy az alábbiakban nyújtunk némi segítséget nektek abban, hogy miként tudtok egyszerűen, pontosabban egyszerűbben árnyék pokémont fogni, majd utána mit csináljatok velük, hiszen akad azért velük teendő a befogást követően is. Lássuk a legfontosabb tudnivalókat!

Mik azok az árnyék pokémonok?

A játékban Shadow Pokémon megkülönböztetést kapott zsebszörnyek alapvetően ugyanolyan lények, mint a többi, annyi különbséggel, hogy a Rakéta csapat tagjai természetellenes eszközökkel megnövelték CP-jüket. Azaz sokkal erősebbek, mint kellene, gonoszabbnak tűnnek, lila ragyogás veszi körül őket, miközben nem is találhatók meg minden bokorban, hiszen nem természetes típusok.

Így foghatsz könnyebben árnyék pokémont a Pokémon GO-ban - 2. kép

Hol találhatunk árnyék pokémonokat?

Adja magát a kérdés a fentiek után, hogy hol vannak akkor az árnyék pokémonok? Ezek a lények jellemzően olyan PokéStoppoknál dekkolnak, ahol a Rakéta csapat megtalálható a közelben. Ha messziről látjuk a gonosz trió hőlégballonját, szinte biztosak lehetünk abban, hogy a közelben megtalálható lesz egy ilyen lény, akinek a befogása egyáltalán nem lesz sétagalopp, de azért lehetetlen küldetés sem.

Egy Rocket Radar nem árt az árnyék pokémonok felkutatásához

Hogy mi az a Rocket Radar? Egy olyan eszköz, amit az in-game boltban vásárolhatunk meg mintegy 200 érméért, lényege pedig nem más, minthogy aktiválásával sokkal könnyebben ráakadhatunk a Rakéta csapatra, ezáltal pedig az árnyék pokémonokra. Persze a Rocket Radar összerakásához az is megfelelő lesz, ha gyakran összecsapunk a Rakétákkal, majd az így szerzett titokzatos alkatrészeket összegyűjtve alkotunk egy ilyen radart.

Így foghatsz könnyebben árnyék pokémont a Pokémon GO-ban - 3. kép

Hogyan tisztíthatjuk meg az árnyék pokémonokat?

Az árnyék pokémonokat nem elegendő befogni, lényeges az is, hogy megtisztítsuk őket, ami meglehetősen egyszerű folyamat lesz. Csak ki kell választani a lényt a hátizsákból, majd rákattintani a tisztítás lehetőségére. Ez minden esetben candy-be és stardustba kerül. Mint a folyamat előtti figyelmeztetéskor is láthatjuk, a tisztítás után nem biztos, hogy ugyanolyan erősek maradnak a pokémonok, mint az várható, illetve látható. A kérdéses árnyéklény fejlesztése ugyanakkor becsapós lehet, hiszen úgy tűnhet, hogy feloldhatjuk a pokémon új verzióját, valójában azonban csak akkor, ha nem rögzítettük korábban az adott teremtmény normál változatát.

Mit nyerhetünk a tisztítási folyamatból?

A megtisztított pokémonok minden esetben kapnak egy kis kék szimbólumot, melyek jelzik majd, hogy mi mentettük meg őket, mert korábban árnyéklények voltak. A megkülönböztetés mellett ez azért is fontos, mert kevesebb candy-be és stardustba kerül majd a fenntartásuk, illetve használatukkal gyorsabb lesz a fejlődés.
3 hozzászólás

Mendez

3 éve, 6 hónapja és 8 napja

Én még a legelején kipróbáltam, nagyon nem rántott be. Azóta sem. mosolygó smiley

válasz erre

peter97

3 éve, 6 hónapja és 9 napja

Na ez az a játék ami nekem nagyon nem... mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

3 éve, 6 hónapja és 9 napja

Legalább most már tudom mi micsoda! röhögő smiley

válasz erre