Íme 5 pazar cyberpunk mobiljáték, amit érdemes kipróbálni

2022. június 05.
55.3811
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Bár a cyberpunk műfajjal sokan akkor találkoztak először, amikor bejelentették a Cyberpunk 2077-t, azonban ez a klasszikus műfaj évtizedek óta közöttünk van. A mobiljátékok terén is találkozhattunk már ilyen alkotásokkal, és nem titkolt célunk volt ezúttal, hogy összeszedjünk néhány olyan darabot, melyekre érdemes odafigyelni ezekben a berkekben. Lássuk is tehát, melyek azok a cyberpunk mobiljátékok, amikre érdemes odafigyelni!


Whispers of a Machine

Ebben a sci-fi nordic noirban az a feladatod, hogy különleges ügynökké válj - aki kibernetikusan lett kiegészítve -, és egy gyilkosságsorozat felderítése legyen a feladatod. A gyilkosságok mögött több van, mint ami látszik - fanatikusok egy csoportja egy szuperintelligens mesterséges intelligenciát próbál létrehozni.

Nézd nagyban ezt a videót!




Ezt a mesterséges intelligenciát végül ebben a világban betiltottak, de ezeket a gyilkosságokat arra használják, hogy elfedjék valódi tervüket, hogy valami veszélyes dolgot hozzanak létre. Ütős sztori, nem?

Letöltés: Android | iOS

InfiniteCorp

Az InfiniteCorp egy kártyás, futurisztikus, cyberpunk ihlette játék, amely nemrég jelent meg. Ebben a világban döntéseket kell hozni, és azok, amelyeket meghozol, valóban számítanak a város kimenetelét illetően.



Ez úgy történik, hogy emberek jönnek hozzád, így láthatod az információs kártyájukat, és eldöntheted, hogyan válaszolj, és mi történik a továbbiakban a történetben.

Letöltés: Android | iOS

Cyber Hunter

A Cyber Hunter a Fortnite-ból merít ihletet, de saját cyberpunk elemekkel egészíti ki - egy olyan battle royale játékot hozva létre, ahol futurisztikus számítógépes technológia ellen harcolhatsz.



Te és a csapatod együtt dolgozhattok és manipulálhatjátok a különböző fegyvereket, droidokat és egyebeket, hogy segítsetek túlélni az ellenséggel szemben, akik le akarnak vadászni titeket.

Letöltés: Android | iOS

Deus Ex GO

A taktikai társasjátékként jellemzett Deus Ex: Go egy kihívásokkal teli, lopakodós játék, amelyben titkos ügynökké kell válnod, és rengeteg különböző - részben kiterjesztett, részben nem kiterjesztett - ellenségen kell átjutnod hackeléssel, harccal és lopakodással.



Rengeteg rejtvényt kell megoldanod, gazdag történettel és rengeteg felfedeznivalóval, miközben képviseli azokat az aspektusokat, amiket a konzolos testvérei is hordoznak magukban.

Letöltés: Android | iOS

Gridpunk - Battle Arena

A Gridpunk egy újabb akciódús, neon játék, melyben egy hatalmas, többjátékos arénában szállhatsz szembe más játékosokkal. Ebben a játékban feloldhatod a fegyvereket, kipróbálhatod az új kütyüket, és kialakíthatod a saját egyedi játékstílusodat.



A játékban van fejlődés, az XP és a szintlépés révén, amit szólójátékban és az arénacsaták során is megtehetsz.

Letöltés: Android
5 hozzászólás

Mendez

2 éve, 10 napja

Kiváló ajánló, köszi!

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 11 napja

Királyság, ment is a kedvencekbe. mosolygó smiley

válasz erre

Femobilos

2 éve, 11 napja

Egész jó kis felhozatal.

válasz erre

fonemaker

2 éve, 12 napja

Köszi srácok, király gyűjtemény! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

2 éve, 12 napja

Perfekt lista! mosolygó smiley

válasz erre