Ingyen letölthető autós játék mobilra? Mutatjuk az 5 legjobbat!

2017. augusztus 20.
44.5182
Ha te is imádod az autós játékokat, de leragadtál egy-két sorozatnál, akkor bizonyára eszeveszetten kutatod az újabb és újabb lehetőségeket, hogy további rejtett kincsekre bukkanj az App Store vagy a Google Play kínálatában. Mivel szeretnénk megkönnyíteni a dolgotokat, ezért úgy határoztunk, hogy körülnézünk a két áruházban, ahol bár túlkínálat van a műfajban, de azért így is sikerült összeválogatnunk nektek öt olyan ingyen letölthető autós játékot mobilra, amelyek között garantáltan találsz legalább egy, amivel korábban még nem hozott össze a sors.


Hangsúlyoznánk, hogy mint a Mobilgamer legtöbb hasonló listája, úgy az alábbi felsorolás is teljesen szubjektívre sikeredett, hiszen objektíven közelíteni egy több millió játékot felsorakoztató témához túlzás nélkül lehetetlen feladat. Lássuk tehát, hogy ha ingyen letölthető autós játékot keresel mobilra, akkor mik azok a címek, amiket ne mulassz el.1. Asphalt 8: Airborne

Bár túlzás nélkül szinte bármelyik utóbbi Asphalt-játékot ide írhattuk volna kezdésnek, de a lényeg, hogy egy Asphalt-játék áll az élen, ami nem véletlen, hiszen a Gameloft sorozata eszméletlen tartalommal, megjelenéssel és élményekkel kecsegtet, az autós mobiljátékok kínálatában. Ezt a részt például több mint 300 millióan töltötték le, ami nem meglepő a több mint 190 autó vagy a negyvennél is több pálya láttán.

Google Play | iOS App Store2. GT Racing 2: The Real Car Experience

A GT Racing 2: The Real Car Experience a mobiljátékok Gran Turismo-ja, amely minden téren a szimulátoros megközelítésre épít, ennek megfelelően valóban létező autókkal, valóban létező helyszíneken élhetjük át a vezetés és a versenyhangulat legmagasabb szintjét. 71 licencelt autó mintegy 30 gyártótól, 13 pálya, meglepően szimulátoros megközelítés, belső nézet, életszerű fizika és multiplayer. Mi kell még?

Google Play | iOS App Store3. Real Racing 3

Miután a Need for Speed nem igazán tudott sikert aratni mobilokon, az Electronic Arts egy új sorozatot alkotott a platformra. Ez lett a Real Racing, amelynek harmadik epizódja elképesztően jóra sikerült, ma már több mint 200 letöltést produkált, és hihetetlenül sok díjat is bezsebelt. A Real Racing 3 egy olyan ingyen letölthető autós játék mobilra, ami a maximális realizmus mellett 39 pályát, több mint 140 gépkocsit, páratlanul látványos grafikát és még multiplayert is biztosít nekünk. Nem lehet nem szeretni!

Google Play | iOS App Store4. CSR Racing 2

Hogy ne csak hagyományos autós játékok legyenek a listán, betettük nektek különlegességként és különcként a CSR Racing 2-t, ami egy klasszikus drag racing, avagy gyorsulásra kiélezett, ingyen letölthető autós játék mobilra. A határozottan a Halálos iramban mozifilmek által ihletett alkotásban az lesz a cél, hogy mindenkit magad mögé utasíts a pályákon, méghozzá fejleszthető, valóban létező versenyautókkal, valós idejű futamokkal és természetesen multiplayerrel.

Google Play | iOS App Store5. City Racing 3D

A City Racing 3D ismét egy klasszikusabb értelemben vett ingyen letölthető autós játék mobilra, amelyben szélvészgyors versenyautókba pattanva zúzhatunk a pályákon. Bár licenc nincs, ellenben van derekas tartalom, izgalmas élmények, könnyed irányítás, fejlesztés, számtalan változatos játékmód, köztük pedig természetesen multiplayer lehetőségek is.

Google Play | iOS App Store
5 hozzászólás

SamsungFan

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Asphalt Racing minden részét tolom állandóan. Imádom!

válasz erre

Chico

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Valaki írta fbon a CarX Highway Racinget. Leszedtem és tényleg, ezzel ki lehetne egészíteni a listát. Nagyon adja!

válasz erre

Mendez

11 hónapja,

Rohadt jó kis válogatás. Le is szedem sorban mind! Csak Asphalt volt fent nekem.

válasz erre

ferencziakos

11 hónapja,

Korrekt. Mindig vannak feljövő aztán gyorsan eltűnő játékok, de ezek örök klasszikusok és már egy ideje fejlesztik őket így nem fognak eltűnni az biztos!

válasz erre

zsenikém

11 hónapja,

Fullos lista, nem is igazán szeretnék vele vitatkozni.

válasz erre