Karácsonyi mobiljáték ingyen? Mutatjuk az 5 legjobbat!

2016. december 10.
45.0331
Advertisement
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mindjárt itt a karácsony. Az utcáról eltűntek a bikinis lányok - mondjuk itt nem is voltak -, az ablakban nem csicseregnek a madarak - mondjuk itt pont igen -, és ha kitesszük a lábunkat otthonról, akkor befagy a hátsó felünk. Egyszóval itt a tél is. Ha pedig itt a karácsony és a tél együtt, akkor az optimális esetben azt jelenti, hogy végre van időnk játszani egy kicsit.


Ha szeretnél ebben a tematikusságra törekedni, ergo éppen karácsonyi mobiljátékot keresel magadnak, ráadásul ingyen, akkor tarts velünk az alábbiakban, lévén összeválogattunk nektek néhány jobb darabot.

Karácsonyi mobiljáték ingyen? Mutatjuk az 5 legjobbat! - 2. kép

Angry Birds Seasons

Naná, hogy rögtön elsütjük a nagyágyút, hiszen aligha kezdhetnénk mással egy ilyen összeállítást, mint az Angry Birds Seasons. Habár tény és való, hogy a játék nem kimondottan és kifejezetten csak karácsonyi töltettel bír, ellenben a havas-jeges, hóemberes, ajándékokkal és ünnepi dekorációkkal tarkított pályák azért okozhatnak néhány kellemes percet így a Jézuska-várás során.

Google Play | iOS App Store


Karácsonyi mobiljáték ingyen? Mutatjuk az 5 legjobbat! - 3. kép

Christmas Riddles

Szókirakó karácsonyra? Ez a Christmas Riddles! Semmi átverés, semmi különlegesség vagy újdonság, csak néhány vicces és humoros feladvány, aminek során egy rövidke kis monológ, valamint a rendelkezésünkre álló betűk segítségével ki kell találnunk, hogy milyen szóra gondolt a program. Mivel a játék angol, ezért akár egy kis szókincs-bővítés okán is érdemes rápillantani.

Google Play | iOS App Store


Karácsonyi mobiljáték ingyen? Mutatjuk az 5 legjobbat! - 4. kép

Christmas Bear

A Christmas Bear a nagybetűs és tökéletes karácsonyi mobiljáték, ha igazi mazochisták vagyunk. Miről is van szó? Egy cukimuki-tündibündi-édibédi kismaciról, akit Mikulás-sapkába bújtathatunk, miközben hatalmas mosollyal az arcán énekeltethetünk, táncoltathatunk és egy halom mini-játékot is átélhetünk vele. Habár csak Androidra van, de ez ne vegye el a kedveteket attól, hogy egy kicsit megpofozgatjátok brumikát.

Google Play


Karácsonyi mobiljáték ingyen? Mutatjuk az 5 legjobbat! - 5. kép

Save Christmas

Grincs históriáját vélhetően még azok is ismerik, akik nem Amerikában születtek, így nem meglepő, hogy hozzá kapcsolódóan is van karácsonyi mobiljáték, méghozzá a Save Christmas képében. Az alkotás pofonegyszerű játékélményt garantál, mindössze annyi dolgunk van, hogy a képernyőn megjelenő rénszarvasok és Grincsek közül mindig jól verjük fejbe a karácsonyt veszélyeztető zöld szörnyet. Igazi unaloműző, semmi több.

Google Play

Karácsonyi mobiljáték ingyen? Mutatjuk az 5 legjobbat! - 6. kép

Christmas Sweeper 3

Ha egy kicsit tartalmasabb karácsonyi mobiljátékot keresnél magadnak, itt a Christmas Sweeper 3, egy igazán klasszikus Match 3 játék, amelyben aztán minden az ünnepi klisékről szól majd. A játékmenet terén persze sok újdonság itt sem vár ránk, csak húzzuk össze a rácsokra osztott képernyőn az azonos tárgyakat és mintákat, aztán jussunk egyre magasabb szintekre. Ezzel aztán tuti elleszünk, amíg jön a Jézuska!

Google Play | iOS App Store
5 hozzászólás

Mendez

7 éve, 11 hónapja és 4 napja

Nagyon jó összeállítás! Igazi karácsonyi szett! röhögő smiley

válasz erre

fonemaker

7 éve, 11 hónapja és 5 napja

cukimuki-tündibündi-édibédi kismaci röhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley Sírok

válasz erre

csirkee

7 éve, 11 hónapja és 5 napja

röhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley Állatok

válasz erre

Femobilos

7 éve, 11 hónapja és 5 napja

Nagyon jó kis cikk, köszönjük szépen! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

7 éve, 11 hónapja és 5 napja

Save Christmas mekkora game már! röhögő smiley Szedem is azonnal!

válasz erre