Karácsonyi mobiljátékot keresel? Kiválasztottunk neked 5 nagyszerű darabot!

2017. december 17.
48.8281
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Akár tetszik, akár nem, akár szeretjük, akár nem, de vészesen közeleg felénk a karácsony, ha pedig a kiaggatott díszek, a mindenhonnan ránk zúduló ünnepi zenék és egyebek nem hoztak volna még hangulatba, akkor itt az idő, hogy a telefonodat is felvértezd egy jó kis karácsonyi mobiljátékkal. Bár a Play Áruház és az App Store is dugig van karácsonyi mobiljátékokkal, de ismerjük jól a dörgést, a keresésbe bele lehet fáradni, és a vége az lesz, hogy inkább hagyjuk a francba az egészet.


Mi azonban most szeretnénk megspórolni nektek egy kevéske fáradtságot, lévén összegyűjtöttünk nektek mi magunk öt olyan karácsonyi mobiljátékot, amivel mi is nagyon szívesen játszadozunk a mindennapokban. A választáskor fontos szempont volt, hogy ne gyermekded vagy halálosan egyszerű játékokról legyen szó, hanem tartalmas kis elfoglaltságokról. Lássuk is gyorsan a listát:

Karácsonyi mobiljátékot keresel? Kiválasztottunk neked 5 nagyszerű darabot! - 2. kép

1. Christmas Quest


A Christmas Quest egy rövid, ámde annál tartalmasabb kis mobiljáték, amelyben az lesz a feladatunk, hogy segítsünk a Télapónak körbejárni karácsony napján az egész világot, és minden házba eljuttatni az ajándékot. A fejleszthető Télapó mellett 12 szuper kis pálya vár ránk, ami mellett még Survival módban is próbára tehetjük a tudásunkat.

iOS App Store

Karácsonyi mobiljátékot keresel? Kiválasztottunk neked 5 nagyszerű darabot! - 3. kép

2. Angry Birds Seasons


Bár nem kifejezetten karácsonyi témájú az Angry Birds Seasons, ellenben az ünnepekhez kapcsolódó tartalom is bőséggel van benne, éppen ezért egy ilyen listán elkerülhetetlen a szerepeltetése. Mérges madárkáink oldalán így lehetőségünk nyílik arra, hogy téli hangulatban, ünnepi díszek között élhessük át a jól ismert, és mindenki által kedvelt élményt.

Google Play | iOS App Store

Karácsonyi mobiljátékot keresel? Kiválasztottunk neked 5 nagyszerű darabot! - 4. kép

3. Bubble Monkey Xmas


A Bubble Monkey Xmas egy nagyon kedves kis ünnepi mobiljáték, amely a klasszikus golyólövöldözős, színpárosítós ügyességi alkotásokat dobta fel egy kis karácsonyi hangulattal. Az alkotás főhőse egy kedves kis majom, akivel sok-sok pályán ügyeskedhetjük végig magunkat annak érdekében, hogy igazi karácsonyi hangulatba kerülhessünk.

Google Play

Karácsonyi mobiljátékot keresel? Kiválasztottunk neked 5 nagyszerű darabot! - 5. kép

4. Fruited Xmas


Hogy match-3 puzzlerekből se legyen hiány, beválogattuk a listára az egyik személyes kedvencünket, a Fruited Xmas-t, amelyben a Télapó és kis segédjeinek vezetésével az lesz a feladatunk, hogy minden pályán összegyűjtsük a szükséges gyümölcsöt. Bár az alapok a hagyományos match-3 puzzlerekre hajaznak, de a karácsonyi sajátosságok annyira kellemessé tették a végeredményt, hogy nem lehet nem szeretni.

Google Play | iOS App Store

Karácsonyi mobiljátékot keresel? Kiválasztottunk neked 5 nagyszerű darabot! - 6. kép

5. Hidden Objects Christmas


Mivel sokan kedvelik a tárgykeresős kalandokat is, nem hagyhattunk ki a listáról egy ilyen stílusú alkotást sem, így itt a Hidden Objects Christmas, amelynek keretein belül számtalan változatos helyszínen kell megtalálnunk a különféle, jól eldugott tárgyakat. A csodálatos hátterekkel operáló játék garantáltan meghozza az ünnepi hangulatodat, így ha a többit nem is, ezt feltétlenül nézd meg.

Google Play | iOS App Store
2 hozzászólás

ferencziakos

1 éve, 1 hónapja és 1 napja

Srácok, a Bubble Monkey Xmas nem elérhető, valami gond van vagy a linkkel, vagy a játékkal.

válasz erre

zsenikém

1 éve, 1 hónapja és 2 napja

Unalmas családi vacsikon nagyon jól fog jönni!

válasz erre