Maru Slide játékteszt

2019. április 24.
59.5691
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az úgynevezett blokktologatós mobiljátékoknak óriási hagyományuk van, noha a legtöbb esetben csak különféle mini-játékok gyűjteményeként, vagy valamilyen mellékesként találkozhatunk vele, önálló formában és applikációként azonban ritkán állják meg a helyüket. Persze volt már rá példa, így tologathattunk mi már ebben a formában számtalan dolgot, de cicákat talán még sohasem.


A Maru Slide most ezen a téren tesz egy jelentős kivételt, lévén ebben az alkotásban a blokktologatós alapokig nyúlunk vissza, azonban egyszerű színes téglák, szusik vagy éppen teherautók helyett itt dagadék macskákat kell odébb taszigálni azért, hogy a lehető legtöbb pontot érjük el. Hogy ennyi lenne a Maru Slide? Bármilyen meglepően is hangzik, nagyjából ezzel el is intézhetjük a dolgot.

Maru Slide játékteszt - 2. kép

Persze azért a játékteszt olvasását itt még nem kell befejeznetek, hiszen megpróbáljuk röviden kifejteni, hogy miféle élmények is várnak ránk a játékmenet tekintetében. Mint említettük, az alapokat a blokktologatás adja, csak a főszerepbe a dagi cicák kerültek. A cél az, hogy a több sorba rendezett állatokkal teljessé tegyünk egy egész sávot, mert ebben az esetben a cirmosok eltűnnek, és mi egyre több pontot kapunk, sőt egyre magasabb szintre jutunk.

Hogy milyen színű cirmosokat tologatunk össze, az gyakorlatilag teljesen mindegy, inkább az általuk formált blokkok mérete a fontos és a mérvadó ebben a tekintetben, noha azért magasabb szinteken természetesen találkozhatunk extra dolgokkal. Sőt, már-már beteges dolgokkal, hiszen lesznek például cirmosok, melyek egyenesen villámokat szórnak magukból, és ha őket is sikerül belevenni az érintett sorba, akkor bizony nagy durranás lesz a vége.

Maru Slide játékteszt - 3. kép

A kihívás tekintetében a Maru Slide nem izzaszt majd meg minket, egyáltalán nem ez a célja, sokkal inkább az, hogy kikapcsoljon egy kicsit, hogy elrepítsen a hétköznapok poklából, miközben röviden és tömören, maximálisan gyermekbarát formában tálalja számunkra mondandóját, hogy kicsik és nagyok, apa, anya és a gyerekek egyaránt jól szórakozhassanak vele.

Természetesen emiatt a Maru Slide kifejezetten egy casual beállítottságú alkotás, mely legfőképpen az alkalmi játékosoknak szól, akik nem akarnak mély élményeket kapni egy ilyen műtől, mindössze annyit, hogy el tudják ütni az idejüket, amíg a buszra várnak, vagy az iskolában a következő órára. Ha ebből a célból keresnénk magunknak valami újdonságot, ez az alkotás bizony tökéletes választás lesz!

Maru Slide játékteszt - 4. kép

Pláne, mert gyakorlatilag a szavatosság tekintetében végtelen élményeket kínál a játékosok számára, hiszen bár a folyamatos szintlépéssel egyértelműen saját magunk ellenfeleivé válunk, azonban ez hamar unalmassá válhat azoknak, akik nem fogékonyak annyira az ilyesmire. Casual élménynek első osztályú, de pár hónap múlva tuti elfelejtjük majd...

A Maru Slide Fire elérhető itt: Google Play | iOS App Store
4 hozzászólás

Vidoros

1 éve, 2 hónapja és 14 napja

Te jó ég! Hát ezt ki kell próbálnom!

válasz erre

Direktor

1 éve, 2 hónapja és 15 napja

Ez annyira **** hogy már jó!

válasz erre

fonemaker

1 éve, 2 hónapja és 15 napja

De hülyén néznek ki!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 2 hónapja és 15 napja

Istenem, de beteg ez a játék!

válasz erre