Meat Cannon Golf játékteszt

2018. augusztus 17.
44.5611
Advertisement
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A golfjátékok műfajában kis túlzással mindent elmondtak és megvalósítottak már, amit eddig lehetett. Pontosabban ezt hittük, amíg nem találkoztunk a Meat Cannon Golf nevével, mely megmutatta, hogy lehet ezt másként is csinálni, hiszen a golf témaköre megannyi őrültséggel feldobható, így például ütők helyett lehet ágyúkat használni, a golyók helyére pedig akár húst is tehetünk.


Gyakorlatilag ebből az őrült ötletből született meg a Meat Cannon Golf, mely viccen kívül ezt kínálja, tehát golfütők és golflabdák helyett egy húságyúval kell teljesítenünk a snassz golfpályákat, így minél jobb és pontosabb lövésekkel kell eljuttatnunk a lyukba egy grillcsirkét, egy húsgolyót vagy valami másféle vérző lövedéket.

Meat Cannon Golf játékteszt - 2. kép

Hogy a Meat Cannon Golf ezt leszámítva nem igazán tud felmutatni semmi újdonságot? Szerencsére a helyzet messze nem ilyen egyszerű, hiszen az egy dolog, hogy a golf alapjait az eszközöket leszámítva nem tudták megújítani, de a pályákat már például igen. Ennek megfelelően gyakran őrült helyszíneken lövöldözhetjük a husikát, és a legkülönfélébb dolgok nehezítik majd a dolgunkat, így traktorok, mozgó bárdok és így tovább.

Mindez persze csak a körítés, mely lehet jó, ha a játékmenet elvérzik, de szerencsére ebben az esetben ilyesmiről sincs szó. A Meat Cannon Golf ugyanis bár tartalmaz néhány kellemetlen gyermekbetegséget, így például a repülő húscafatok fizikája nem a legjobb - a földet érés után pláne nagyon irreálisan viselkednek -, azonban legalább a játékmenet kompenzálja mindezt egy kicsit.

Meat Cannon Golf játékteszt - 3. kép

A lövöldözés ugyanis egészen mókás lett, méghozzá annak ellenére is, hogy a fejlesztők nem találták fel most a spanyol viaszt. A lényeg, hogy lövéskor először be kell állítanunk az érkezés helyét, amit a kis ujjacskánkkal jelöljük ki a térképen. Alighanem ez okozza majd a legtöbb fejtörést, nálunk ugyanis a kamera úgy meg tudott bolondulni, hogy kedvünk támadt a készülékünket is megtanítani repülni.

Miután kijelöltük az érkezés helyét, meg kell határoznunk továbbá, hogy milyen erős legyen a kilövés - egy csuszkán kell eltalálnunk a megfelelő szintet - majd finomhangolhatjuk az irányt is egy hasonló csuszkás módszerrel, és végül nem marad más hátra, mint élvezni, ahogyan a kilőtt husika száguld célja felé.

Meat Cannon Golf játékteszt - 4. kép

A Meat Cannon Golf tehát nagyon jó buli, de a legjobb az, hogy mindezt ugyanazon a telefonon akár egy barátunkkal is élvezhetünk majd, méghozzá egészen korrekt grafikai tálalásban. Ha hozzávesszük, hogy a játékot teljesen ingyen megkapjuk, ezt az őrült élményt határozottan kötelezőnek, de legalábbis erősen ajánlottnak kell neveznünk.

A Meat Cannon Golf elérhető itt: Google Play | iOS App Store
3 hozzászólás

zsenikém

6 éve, 1 hónapja és 5 napja

Ez annyira beteg hogy már jó! röhögő smiley

válasz erre

Direktor

6 éve, 1 hónapja és 6 napja

Ritka beteg játék! röhögő smiley

válasz erre

ferencziakos

6 éve, 1 hónapja és 6 napja

Nagy állatság, nálam kötelező! röhögő smiley

válasz erre