Meguntad a PUBG Mobile-t és a Fortnite-ot? 5 mobilos battle royale, amit ki kell próbálnod!

2018. október 14.
47.2051
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Míg néhány évvel ezelőtt mindenki Clash Royale és Minecraft klónokat készített a piacon, addig az elmúlt hónapokban a battle royale műfaj vált útmutatóvá a mobiljátékok körében, ami nem meglepő, hiszen a PUBG Mobile és a Fortnite Battle Royale is elképesztő népszerűségnek örvend az emberek között. A milliós bevételek láttán pedig nem volt kérdéses előttünk, hogy rövidesen ellepik majd a piacot a különféle klónok, melyek között gyakran jobbat is találni, mint az említett nevek.
Advertisement


Éppen emiatt úgy gondoltuk, hogy itt az ideje összegyűjteni, jelenleg melyek azok a battle royale típusú mobiljátékok, melyek nem kapnak ugyan akkora figyelmet, mint a PUBG Mobile vagy a Fortnite, azonban mégis megérdemelnek legalább egy kipróbálást. Lássuk, hogy szerintük melyek ezek a címek!



Rules of Survival

A Rules of Survival szerepeltetésén sokáig gondolkodtunk, mert tipikus esete a tyúknak és a tojásnak, lévén ez a játék gyakorlatilag előbb létezett, mint a címben is kiemelt két delikvens, sőt mi több, a PUBG Mobile-t gyakorlatilag erre építették fel. Senki se lepődjön meg tehát, hogy ebben az alkotásban egészen hasonló élmények várnak ránk, csak eltérő helyszínekkel és karakterekkel. Sokan mind a mai napig erre esküsznek a másik két kihívóval szemben, ami nem meglepő, ugyanakkor az elnagyolt helyszínek miatt mi egy kicsit vontatottnak érezzük a küzdelmeket.

Google Play | iOS App Store



Battlelands Royale

Hogy rögtön egy igazi különlegességgel, és ne egy közönséges klónnal folytassuk a sort, a battle royale élményét meglepően jól a saját képére tudta formálni a Battlelands Royale, melyben felső nézetből élhetjük át a nagy túlélést, méghozzá egészen egyszerű és letisztult rajzfilmes grafikával. Túl sok taktika itt nincs, a lényeg a gyors küzdelmeken és az árkád jellegen van, éppen ezért egészen más élmény lehet, mint a többiek.

Google Play | iOS App Store



West Battle Royale

Fortnite a vadnyugaton? Röviden és tömören pontosan ezt kínálja a West Battle Royale, mely semmi újdonságot nem hoz a műfajba azon túl, hogy a távoli vadnyugatra repít el minket, ahol korabeli felszerelésekkel, fegyverekkel és eszközökkel tudunk csatlakozni a küzdelmekhez. A szabályrendszer és a lényeg változatlan, tényleg csak a vadnyugati körítés az, ami miatt érdemes lehet a kipróbálásra.

Google Play



Garena Free Fire

A Garena Free Fire leginkább azoknak kedvez, akik a mobilos battle royale játékokat túl vontatottnak és túl lassúnak érzik. Itt ugyanis csak 50 játékos csap össze egymással, de lényegesen kisebb területen, ergo a küzdelmek intenzívebbek, pergősebbek, és a végén ugyanúgy csak egy maradhat, de erre nem kell 30-40 perceket várni, elég lesz csak tízet. Ránézésre egyébként ugyanolyan, mint a PUBG Mobile, sőt egy kicsit talán szebb is.

Google Play | iOS App Store



Grand Battle Royale

A Grand Battle Royale egy újabb tipikus esete arra, hogy hányféle variáció születhet egy példára, hiszen ez a battle royale egy erős Minecraft-hatásokat felvonultató alkotás lett a küllem terén, tehát olyan hatást kelt, mintha a kockavilágot ötvöztük volna a PUBG Mobile sajátosságaival. Ami azonban élvezetesebbé teszi, hogy itt még kisebb pályák és még kevesebb játékos hadakozik majd egymással, sőt még zombis túlélő móka és egyéb ínyencségek is várnak benne ránk.

Google Play | iOS App Store
5 hozzászólás

fonemaker

5 éve, 10 hónapja és 19 napja

Szép sorban akkor megy is a próba! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

5 éve, 10 hónapja és 21 napja

Nagyon király lista, köszönjük!

válasz erre

Mordorer

5 éve, 10 hónapja és 21 napja

Messze áll tőlem ez a stílus de nagyon jó kis lista sokaknak. mosolygó smiley

válasz erre

ÁdámC-Ops

5 éve, 10 hónapja és 21 napja

Jó kis lista!röhögő smiley

válasz erre

Mendez

5 éve, 10 hónapja és 22 napja

Nagyon köszi! Végigmegyek rajta! mosolygó smiley

válasz erre