My Talking Tom Friends játékteszt

2020. június 24.
39.4331
Egészen elképesztő látni, hogy néhány év alatt hová kinőtték magukat az Outfit7 Limited által megálmodott My Talking mobiljátékok, hiszen az egykori kisállat-simogatós, szöveg-visszamondós alkotások ma már a legsikeresebb címek között találhatók, saját rajzfilmsorozattal rendelkeznek, a merchandise bevételeik pedig lassan meghaladják a játékból befolyó pénzeket. Erre utoljára csak a Rovio volt képes az Angry Birds-sorozattal!


A helyzet pedig az, hogy a fejlesztők most tovább tudták fokozni a dolgokat, hiszen elkészítettek egy minden eddiginél összetettebb My Talking-játékot, az összes eddigi epizód egyfajta ötvözetét, amiben megtalálhatjuk az összes karaktert Tomtól és Hanktől kezdve, Angelán és Gingeren át, Benig és Beccáig bezárólag. A sok karakter igazi rajongóbarát alkotássá tette a My Talking Tom Friends-et, de a szereplők számával egyenes arányosságban a játékmenet minősége és összetettsége is növekedett.

My Talking Tom Friends játékteszt - 2. kép

Ez annak ellenére is igaz, hogy a My Talking Tom Friends alapvetően nem találja fel a kereket, gyakorlatilag a jól ismert receptet bővítette ki néhány nagyszerű hozzávalóval, hiszen a szereplők önmagukban is rengeteg elfoglaltságot adnak, és akkor gondoljunk bele abba, hogy mindezt egyszerre megsokszorozták az alkotók, lévén nem külön-külön kell majd foglalkoznunk ezekkel az állatokkal, lévén mindegyikőjüknek folyamatosan lesz valami baja.

Hol pisilni vagy kakilni kell az egyiknek, hol éhes lesz a másik, hol játszana valamit a harmadik, és miközben a negyedik kimenne homokozni, az első már fürdene, a harmadiknak WC-re kell mennie, de bejelentkezik a hatodik, hogy álmos, szóval akkora káosz tud kialakulni a pályán, hogy azt sokszor élmény lesz nézni. Pláne levezényelni, hiszen amikor azt hinnénk, hogy lassan már mindegyiket lerendeztük, azaz nyugi lehetne, akkor biztosan megnyílik egy új helyszín vagy valami új tevékenységi kör, és megint hangyafarm lesz az egészből

My Talking Tom Friends játékteszt - 3. kép

A kisállatokkal való alapvető törődés mellett pedig természetesen most is van egy pár jól ismert mini-játék, melyek mennyisége bizonyára növekszik majd a jövőben, de most is találunk pár kellemes őrültséget, miközben mindent testre szabhatunk magunk körül, az egyre bővülő pályák pedig állandóan tartogatnak nekünk valami kihívást, tehát egy pillanatig sem unatkozunk majd.

A hab a tortán ráadásul, hogy most sem kényszerítenek rá minket a készítők a fizetésre. Reklámok persze lesznek néha, de WiFi hiányában likvidálhatók, és így is teljes élményt kapunk, legfeljebb többet kell várni bizonyos opciók feloldódására, azonban nem érezzük magunkat kevesebbnek a prémium játékosokhoz mérten, hiszen csak az idővel kell jobban gazdálkodnunk, illetve azt kell jobban beosztanunk, de a tartalom terén semmiből sem szenvedünk hiányt.

My Talking Tom Friends játékteszt - 4. kép

Éppen ezért a My Talking Tom Friends kifejezetten jól sikerült tagja lett a népszerű sorozatnak. Olyannyira imádni való, hogy aki csak egyik korábbi epizóddal játszott, az is azonnal otthon érezheti majd magát a karakterek pakolgatása és a velük való játék során. Azt nem mondanám, hogy forradalmi, ellenben az eddigi legjobb és legtartalmasabb My Talking-játék a sorban!

A My Talking Tom Friends elérhető itt: Google Play | iOS App Store
5 hozzászólás

SamsungFan

6 napja és 9 órája

Ritkán van más véleményünk egy játékkal kapcsolatban de ez most olyan. Engem ez kiidegelt egy két óra próbálgatás után. Tiszta ovoda.

válasz erre

Mordorer

1 hete és 1 napja

Nálam ez már a túl gyerekes kategória.

válasz erre

Direktor

1 hete és 1 napja

Kipróbáltam, nekem nem jött be. Nem az én világom...

válasz erre

Mendez

1 hete és 1 napja

Nekem ez nagyon gyerekes sajna.

válasz erre

peter97

1 hete és 1 napja

Nem hittem volna hogy tesztelitek, azt meg végképp nem hogy ilyen pozitív lesz az eredmény!

válasz erre