Ninja Scroller: The Awakening játékteszt

2017. november 29.
51.4781
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az Eageron csapatának jóvoltából idő előtti betekintést nyerhettünk a héten megjelenő legújabb mobiljátékukba, ami Ninja Scroller: The Awakening címmel egy egészen klasszikus nindzsás platformernek ígérkezik a sorban. A játékról korábban már mi is írtunk nektek, és már akkor nagyon pozitív benyomást tett ránk, azonban a gyakorlatban most még jobban megtetszett nekünk mindaz, amit korábban láttunk és gondoltunk róla.


A Ninja Scroller: The Awakening kapcsán bár egyelőre csak a bétával találkoztunk, ellenben a közelgő megjelenés miatt a nyakunkat mernénk tenni arra, hogy a tartalom már közel végleges volt, de ha az nem is, az élmény feltétlenül. Ez pedig elképesztően nosztalgikus hatást keltett bennünk, hiszen talán Sega Mega Drive-on éltünk át utoljára olyan intenzív és hasonló megjelenésű nindzsás platformert, mint amilyen ez.

Ninja Scroller: The Awakening játékteszt - 2. kép

A Ninja Scroller: The Awakening nem rendelkezik különösebb történettel, erős koncepcióval azonban annál inkább, hiszen a játékmenet terén egyáltalán nem panaszkodhatunk rá. Az alkotásban egy nindzsa felett vehetjük át az irányítást, akivel az lesz a célunk, hogy az adott pályán összegyűjtsünk mindent, amire éppen szükségünk van. A végeredmény egy auto-runner lett, tehát hősünk magától rohangál a pályán, a mi feladatunk pedig mindössze annyi, hogy ugrabugrálunk és ha más nindzsával találkozunk, akkor kardozunk vele egy nagyot.

A Ninja Scroller: The Awakening igencsak csinos, jól szituált pályákat tár elénk. Meg nem mondom a címét, de volt jó pár évvel ezelőtt egy olyan nindzsát játék, ami teljesen hasonló hangulattal rendelkezett, és bár ezúttal pixelart megjelenésről van szó - ergo anno nem volt ennyire részletes a megjelenés -, de most nagyon csinosak a hátterek és a pályaelemek annak ellenére is, hogy az egész folyamatosan ismétlődik.

Ninja Scroller: The Awakening játékteszt - 3. kép

Kis nindzsánkkal egyébiránt hol tekercseket, hol rizsgombócokat kell gyűjtögetnünk, miközben hol az égből pottyannak elénk ellenséges nindzsák, hol szemből futnak felénk, miközben platformokon ugrálhatunk és lekardozhatjuk az ellenfeleket. A Ninja Scroller: The Awakening elég fukarul bánik a pályákkal, ergo egyetlen helyszínt hajlamos sokszor újra a középpontba állítani, csak éppen eltérő feladatokkal bombáz minket.

A Ninja Scroller: The Awakening egy kellemesen kiegyensúlyozott játéknak tűnt a béta alapján, melyben nindzsánk oldalán kellemes kikapcsolódásban volt részünk, méghozzá számtalan küldetés társaságában, ami mellett kipróbálhattunk már egy endless módot is a teljes összkép érdekében.

Ninja Scroller: The Awakening játékteszt - 4. kép

Nem tudjuk, hogy a látottakat mivel bővíti még az Eageron a jövőben, de a Ninja Scroller: The Awakening már ebben a formában is egy igazán ígéretes auto-runnernek tűnt, amelyben ügyességünkre lesz a legnagyobb szükségünk ahhoz, hogy teljesíteni tudjuk a pályákat. Ha imádod a műfajt, szinte biztos, hogy nem fogsz csalódni benne!

A Ninja Scroller: The Awakening elérhető itt: Google Play | iOS App Store
6 hozzászólás

fonemaker

6 éve, 11 hónapja és 13 napja

Tökéletes lesz hétvégére! mosolygó smiley

válasz erre

Bencus86

6 éve, 11 hónapja és 15 napja

Hát ez igen király lett. Runnerek alapvetően nem a kedvenceim de ez még jól is néz ki. Meg hát... Nindzsa!!!! röhögő smiley

válasz erre

zsenikém

6 éve, 11 hónapja és 16 napja

Szuper teszt lett, a játék is nagyon tetszik! Már vártam amióta csak hallani lehetett róla!

válasz erre

ferencziakos

6 éve, 11 hónapja és 16 napja

Nagyon tetszik! mosolygó smiley Na nézem is!

válasz erre

Gólem

6 éve, 11 hónapja és 16 napja

Nagyon vártam már! Király játéknak tűnik! mosolygó smiley

válasz erre

Chico

6 éve, 11 hónapja és 16 napja

Mekkora királysáááág!!!!!! mosolygó smiley

válasz erre