Ninja Worm Run játékteszt

2019. január 25.
62.5651
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Vannak halálosan egyszerű mobiljátékok, melyek kellemes megjelenésűek ugyan, de semmi más extrával nem szolgálnak, ergo nem kell bennük gondolkozni, csak a legjobbat kihozni magunkból, ergo ügyességi játéknak nevezhetők. A Ninja Worm Run pontosan ebbe a kategóriába sorolható, lévén egyáltalán nem akar többnek vagy jobbnak tűnni ennél.


Ez azonban egyáltalán nem baj! Olyannyira nem, hogy a Ninja Worm Run egy gyors ütemű, tipikusan kellemes élményekkel kecsegtető alkotás lett, ami azonnal megérthető, azonnal megszerethető, játékmenete pedig azonnal kézre álló, tehát nincs idegeskedés, nincs tanulás, csak az almagyűjtögetés egy kukaccal.

Ninja Worm Run játékteszt - 2. kép

Pontosítanánk: egy nindzsakukaccal. Hogy mitől nindzsa csóri kukac? Ez nem derül ki a játékból, de ha másért nem is, a szemkendő eléggé ilyen hatást kelt, de egyébként nem tud dobócsillagozni, sem kardozni, lévén keze sincs szegénynek, ellenben ügyesen ugrabugrál, hovatovább nagyon imádja az almát.

A Ninja Worm Run keretein belül ugyanis egyetlen feladatunk lesz, végigrohanni - vagy mit csinál egy kukac - a pályán, és a kijelölt időkorláton belül eljutni a célba, miközben a lehető legtöbb almát összegyűjtjük. Egyszerűnek hangzik? Az első pályán még az is lesz, de ahogy haladunk előre, úgy válik egyre trükkösebbé a dolog.

Ninja Worm Run játékteszt - 3. kép

Jönnek a nehezebb pályaelemek, a különféle akadályok, sőt mi több, lassan bejönnek a képbe a különféle megoldandó feladványok, melyek ugyan nem lesznek nehezek, de ha ki van számolva minden másodpercünk, akkor bizony eléggé stresszes tud lenni egy dobozt eltolni a szakadék egyik végéből a másikig.

A Ninja Worm Run tehát nem egy túl eszes játék, lényegében csak ügyeskedni kell benne - de azt nagyon -, éppen emiatt hosszan tartó élményt nem kínál ugyan, de itt nem is ez a fontos, hiszen aki letölti magának, az bizonyára csak egy könnyed kis kihívást keres, pár másodperces futamokat, míg a buszra vár.

Ninja Worm Run játékteszt - 4. kép

Erre a célra pedig a Ninja Worm Run túlzás nélkül tökéletes. Hozzátenném továbbá, hogy a megjelenése is egészen kellemes, olyan mint egy alacsony költségvetésű animációs film, egyetlen hátránya, hogy pár pályánként baromi hosszú reklámokat kell nézni benne, de legalább ingyen van...

A Ninja Worm Run elérhető itt: Google Play | iOS App Store
4 hozzászólás

Femobilos

5 éve, 8 hónapja és 4 napja

Annyira aranyos kis game! mosolygó smiley

válasz erre

Bencus86

5 éve, 8 hónapja és 6 napja

Inkább lenne fizetős, csak ne kelljen reklámokat nézegetni. Nekem ezek a játékok egyre jobban esnek ki, pedig tényleg van köztük néhány jól sikerült alkotás.

válasz erre

Direktor

5 éve, 8 hónapja és 6 napja

Egyszerű de nagyszerű.

válasz erre

peter97

5 éve, 8 hónapja és 6 napja

Ez mennyire jópofa, istenem! röhögő smiley

válasz erre