Presidents Run játékteszt

2020. október 28.
92.0481
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az egész világ az amerikai elnökválasztás lázában ég, ami azért megdöbbentő, mert közvetlenül minket, itt egy másik kontinensen, egy teljesen más országban egyáltalán nem kellene érintenie, de mégis állást foglalunk hol egyik, hol másik jelölt mellett, mintha lenne bármi értelme. Elmondjuk, hogy nincs, és ha ránk hallgattok, akkor ti is egy dologra koncentráltok az amerikai elnökválasztás kapcsán, mégpedig erre a mobiljátékra, mely President Run címmel ebből az egészből bohózatot csinál.


Ehhez persze nem is volt olyan nehéz dolguk a fejlesztőknek, akik egyébként annak idején egyszer már ellőtték ezt a puskaport, de most a 2020-as elnökválasztás kapcsán újra elővették, leporolták, feldobták pár újdonsággal, néhány extra karakterrel, miközben megszépítették, és megszületett a Presidents Run 2020-as változata, ami egyáltalán nem is lett rossz.

Presidents Run játékteszt - 2. kép

Persze azért nem kell seggre ülni a játéktól, hiszen aki annak idején játszott vele, az most sem kap tőle szívrohamot és nem marad életre szóló élmény az egész, ellenben nagyon jól tud szórakozni rajta. Ennek az egyik oka az, hogy ismert elnökökkel, illetve elnökjelöltekkel tudunk rohangászni a pályákon, akiket olyan vicces, enyhén rajzfilmes küllemmel és fura mozgással alkottak meg, hogy azt lehetetlenség röhögőgörcs nélkül kibírni.

A kínálatban persze alapból humoros megjelenésű szereplők kaptak helyet, mindenekelőtt ott van ugye Donald Trump és Joseph Biden, akikre elég ránézni és az embernek mosolygásra áll a száma, de Kamala Harris vagy Jacinda Ardern, sőt Kim Jong-Un is ebbe a csoportba tartozik, egyedül Putyin kapcsán nem volt őszinte a mosolyunk, de hasonló lett volna a helyzet, ha Viktorunk vagy Merkel anyánk odakerül a kínálatba. Nem akarunk azonban nektek rémálmokat - meg teszik azt olyan szereplők, mint Franken Lincoln és társai -, lássuk a Presidents Run játékmenetének sajátosságait.

Presidents Run játékteszt - 3. kép

Mint arra már a játék címe is utal, a végeredmény egy runner, de nem egy egyszerű runner, hanem egy oldalnézetes futkározás, melynek részeként a kiválasztott vezetőkkel többszintes pályákon ugrándozhatunk a folyamatos rohangálás során. Mindeközben gyűjthetjük majd természetesen a szavazatokat, melyek különféle amerikai zászlós bogyók lesznek, és minél több ilyet be tudunk gyűjteni, annál több extra cuccot vehetünk választott elnökünknek, sőt újabb karaktereket is így nyithatunk fel.

Persze a mi ügyességünkön múlik majd, hogy meddig, hány szavazatig jutunk el a pályákon, miközben egyre több dolog nehezíti a dolgunkat. Kezdetben csak a szakadékok, majd kellemetlen újságírók vagy merénylők várnak ránk, de szerencsére nekünk is egyre több power-up áll majd a rendelkezésünkre ahhoz, hogy egyre ügyesebbek legyünk, illetve egyre több karaktert oldjunk fel. Merthogy minden új elnök vagy elnökjelölt új helyszínekre repít el minket, azonban feloldásuk sok esetben egyszerűbb lesz, ha beleforgatunk némi forintot.

Presidents Run játékteszt - 4. kép

Mit is mondhatnánk, mi nagyon élveztük a Presidents Run minden pillanatát annak ellenére is, hogy nem lesz belőle egy örökzöld, de még csak valami egyedi és különleges dolog sem, az elnökökkel rohangászni, pláne ilyen rajzfilmes formában azonban kifejezetten élvezetes. Ha egy kis humorra vágysz ezeken a szürke őszi napokon, itt a remek alapanyag hozzá!

A Presidents Run elérhető itt: Google Play | iOS App Store
5 hozzászólás

Chico

3 éve, 9 hónapja és 6 napja

Ennek én is nekiugrok. Rohadt jó! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

3 éve, 9 hónapja és 6 napja

Király kis platformer lett!

válasz erre

Mendez

3 éve, 9 hónapja és 6 napja

Haláli game, rohadt jó szórakozás! röhögő smiley

válasz erre

SamsungFan

3 éve, 9 hónapja és 7 napja

Már szedem is! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

3 éve, 9 hónapja és 7 napja

Tipikus ökörködős játék, én is bírom az ilyet. mosolygó smiley

válasz erre