Push Sushi játékteszt

2018. június 13.
48.8201
Advertisement
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Biztosan mindenki ismer és kedvel olyan mobiljátékokat, melyek nagy általánosságban nem rengetik meg a világot, nem találják fel a spanyol viaszt, nem rendelkeznek csodaszép megjelenéssel, de mégis óriási élmény velük játszani. Ha téged eddig elkerültek volna az efféle alkotások, vagy ránéznél egy ilyesmire, akkor engedd meg, hogy a figyelmedbe ajánljuk a Push Sushi-t!


A Push Sushi egy halálosan egyszerű mobiljáték, melynek varázsa és bája határozottan ebben az egyszerűségében keresendő, hiszen nem talál fel új játékelemet, nem kínál forradalmi újdonságokat, ellenben amit hoz és ahogyan hozza, az valami fenomenális. Nyilván kell ehhez az imádathoz és szenvedélyhez egyfajta vonzalom a japán kultúra iránt is, de ennek hiányában ugyanúgy megkedvelhető a végeredmény.

Push Sushi játékteszt - 2. kép

Merthogy a Push Sushi tényleg szuper a maga nemében, noha az általa kínált sajátosságokat rendszerint nagyobb mobiljátékokon belül szoktuk viszontlátni egyfajta kiegészítő szekcióként. A ZPlay Games azonban olyan ötletesen és kreatívan alkotta meg az összes pályát és a kapcsolódó fejtörőket, hogy azt egyszerűen élmény újra és újra átélni a folyamatos nehezítés mellett.

A játék lényege nem más, minthogy kiszabadítsunk egy szusit a nagy kavalkádból az összes pályán. A helyszíneknek egyetlen kijárata van, méghozzá a jobb oldalon, a szusi vonalában, és a mi feladatunk, hogy a körülötte elhelyezett akadályokat úgy tologassuk jobbra-balra, illetve felfelé, valamint lefelé, hogy szabad legyen az út a fenséges finomság számára.

Push Sushi játékteszt - 3. kép

A játék semmivel sem nehezebb, mint bármelyik hasonszőrű alkotás, csak talán magasabb szinten is kreatívabb megközelítésű, képes folyamatosan újítani és nehezíteni, miközben mi leszünk majd önmagunk legnagyobb ellenségei. Bár vannak különféle nehézségi szintek, a leglényegesebb általában az, hogy mozdulatainkat számolja a játék, ez ugyanis hozzájárul a végső pontszám kikalkulálásához.

A Push Sushi ugyanis minden szint után virágokat osztogat nekünk, ezáltal egytől-háromig értékel minket, és folyamatosan látjuk, hogy hol járunk az eredmény tekintetében. Semmi extra, kis túlzással a szokásos klisék, de a kellemesen rajzfilmes grafika és a japán dallamok mégis rendkívül kedvessé teszik az egész végeredményt.

Push Sushi játékteszt - 4. kép

Összességében tehát a Push Sushi nem találja fel a kereket, csupán jókor van a jó helyen, hiszen éppen itt volt már az ideje egy alkotásnak, mely ezt a játékstílust a legmagasabb szinteken igyekszik elénk tárni. A szusitologatásnak pedig sikerült!

A Push Sushi elérhető itt: Google Play | iOS App Store
2 hozzászólás

peter97

6 éve, 3 hónapja és 15 napja

Hát nekem nagyon nem jön be. röhögő smiley

válasz erre

SamsungFan

6 éve, 3 hónapja és 15 napja

Egyszerű de nagyszerű időtöltésnek tűnik.

válasz erre