Skype és Facebook Messenger helyett: itt a 3 legjobb ingyenes applikáció videohíváshoz!

2017. május 14.
58.6251
Advertisement
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Videohíváshoz mobilon nagyon sokan Skype-ot és Facebook Messengert használnak, de közülük is a legtöbben egyre inkább az utóbbit, aminek az oka leginkább az, hogy az applikáció a közösségi oldal miatt amúgy is fent van, tehát a lehetőség adott. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy ez a két app a legjobb, amit használhatunk ebből a célból, illetve ne lennének alternatívái, merthogy igenis akadnak, méghozzá ingyen, és némelyikük bizonyos tekintetben még jobb is, mint a többi.


Mivel sokan nem mernek ezen a téren új dolgokkal ismerkedni, vagy egyszerűen csak nem tudják, hogy hol keressenek alternatívát, ezért úgy gondoltuk, hogy kiválasztjuk azt a három ingyenes applikációt, amelyek tökéletesen megfelelnek abban az esetben, ha a legjobb minőségben akarunk videohívásokat bonyolítani. Hogy melyek ezek?



1. Viber

A Viber ugyebár adja magát, hiszen a Skype és a Facebook Messenger mellett garantáltan a harmadik legnépszerűbb program, ha mobilos kommunikációról van szó, noha itthon leginkább az ingyen telefonálási lehetőség miatt terjedt el sokak között. Habár akik évekkel ezelőtt használták, azok számára talán meglepő lehet, de a Viber az utóbbi időszakban egy komplett kommunikációs platformmá vált, ennek megfelelően nemcsak hangüzeneteket és írott szövegeket küldhetünk vele, hanem megoszthatunk a segítségével fotókat, de hívhatunk vele külsős telefonszámokat, illetve természetesen videohívásokat is bonyolíthatunk.

A Viber nagy előnye, hogy képes csoportos csevegést biztosítani akár 250 emberrel is, ezen felül automatikusan szinkronizálni tudja a készülékünkben tárolt kontaktokat, de használhatunk már benne emojikat, matricákat, sőt hívásokat is rögzíthetünk a segítségével.

Google Play | iOS App Store



2. JusTalk

A JusTalk nem véletlenül kerülhetett fel listánkra, hiszen a Google Play kínálatában például 4 és fél csillagos értékelésen áll, ami egy ilyen program esetében köztudott, hogy nagyon jó eredmény. Ez nem meglepő, hiszen az applikáció rendkívül jó minőségű videohívásokat garantál, méghozzá lassabb kapcsolat esetén is megbízhatóan és gyorsan. Nagy előnye az egyszerű kezelőfelület, a csoportos hanghívás, valamint az olyan humoros extrák, mint az, hogy például chatelés közben rajzolhatunk, játszhatunk a másikkal és így tovább.

A JusTalk-ot nagyon sokan azért szeretik, mert rengeteg testre szabható szolgáltatással rendelkezik, így választhatunk magunknak saját témát, hangokat, mindemellett pedig az adatvédelem és a biztonság tekintetében is kimagasló, így akinek fontos utóbbi két kritérium, az már meg is találta, amit keres.

Google Play | iOS App Store



3. ooVoo

Az ooVoo szintén egy olyan több funkciós alkalmazás, amely minden igényünket kielégíti a csevegés tekintetében, noha a legjobb opciójának a legtöbben a videohívást tartják. A Play Áruházban jelenleg közel 800 ezer ember értékelte 5 csillagosra az applikációt - ami bizony jelent valamit -, ez pedig nem véletlen, hiszen olyan dolgokra képes, minthogy például áthozza kontaktjaink listáját a Facebookról vagy a WhatsApp-ról.

Több nagy előnye is van ezen felül, de a legtöbben azért szeretik a leginkább, mert egyrészt képes akár csoportos videohívásokat is kezelni, ezen felül pedig akár lassabb adatkapcsolat esetén is megfelelő gyorsaságot garantál azzal, hogy a kép- és hangminőséget folyamatosan ehhez kalibrálja, ügyelve arra, hogy a legtöbbet hozza ki a lehetőségekből úgy, hogy ne szakítsa meg hívásainkat. Kedvelt funkciója még, hogy a videohívások rögzíthetők vele, sőt mi több, akár azonnal fel is lehet tölteni ezeket a Youtube-ra.

Google Play | iOS App Store
4 hozzászólás

Mendez

7 éve, 5 hónapja és 9 napja

Ezeknek az appoknak egy halála van: a közösség hiánya. Nem sokan használják őket, emiatt hiába jobbak mint mondjuk egy fb messenger.

válasz erre

peter97

7 éve, 5 hónapja és 17 napja

Szuper összefoglaló! Csatlakozom, csak a Vibert ismertem! röhögő smiley De most kipróbálom a többit is!

válasz erre

ferencziakos

7 éve, 5 hónapja és 18 napja

Látszik mennyire nem vagyok nagy chatelő. Nem is tudtam hogy a viberben lehet telefonálni! röhögő smiley

válasz erre

Femobilos

7 éve, 5 hónapja és 18 napja

Vibert ismertem ezek közül és használom is aktívan! mosolygó smiley

válasz erre