Tartalmas mobiljátékok a kijárási tilalom idejére

2020. november 15.
63.5461
A járványhelyzet miatt ismét kénytelen volt súlyos rendelkezéseket hozni a magyar kormány, aminek jóvoltából sokan közületek nem járnak iskolába vagy dolgozni, de rengeteg olvasónkat érinthette kellemetlenül az is, hogy este nyolc óra után nem lehet szabadon mászkálni odakint. Hogy mivel tölti az idejét ilyenkor egy mobilgamer? Naná, hogy mobiljátékkal, amivel kapcsolatban egy gondunk lehet: kevés az igazán tartalmas alkotás, ami ilyenkor napokra leköti az embert.


Vagy mégsem? Szeretnénk megcáfolni ezt a tévképzetet, és az alábbiakban a figyelmetekbe ajánlani néhány olyan mobiljátékot, ami garantáltan nem egy-két percre, órára vagy napra, hanem hetekre leköt majd, azaz segítségével könnyebben átvészelhetjük az előttünk álló, remélhetőleg tényleg csak négyhetes korlátozásokat, melyek talán nem szigorodnak majd. Lássunk tehát néhány tartalmasabb címet a sok közül.Black Desert Mobile

Kezdjük rögtön egy MMORPG-vel a sort. Van bőven választék mobilon ebben a stílusban, de a mi döntésünk mégis a Black Desert Mobile-ra esett, méghozzá nem véletlenül, hiszen annak idején PC-n is imádtuk már, mobilon pedig pontosan azt az élményt kínálja elképesztő, hetekre elég küldetéssel és hónapokra elegendő közösségi élmény társaságában. Utóbbi miatt különösen nagy segítség lehet, hiszen kapcsolatba léphetünk, kommunikálhatunk benne másokkal, vadidegenekkel is akár a világ 150 országából.

Google Play I App StoreCall of Duty Mobile

Bizonyára magatoktól is eszetekbe jutott, de mindenképpen akartunk egy többjátékos FPS-t a listán látni, és ebből a szempontból a Call of Duty Mobile bizony verhetetlennek tűnik, hiszen sem a PUBG Mobile, sem a Fortnite, sem más egyéb nem tudott akkora közösséget kiépíteni maga köré, mint az Activision üdvöskéje. Hogy mindemellett elképesztően jó élményeket és orbitális tartalmat kínál, csak hab a tortán. Itt elég csak leülni egy-két meccsre és garantáltan azonnal elment az egész este.

Google Play I App StoreSamorost 2

Hogy egy kalandjáték is legyen a listánkon, nem tudunk hirtelen másra gondolni, mint a Samorost 2-re, mely a mi telefonunkon is itt csücsül már legalább egy hete, és hiába játszottuk végig annak idején ezerszer végig a PC-s változatot, alaposan feladta a leckét a végigjátszása. Talán nem az Amanita Design leghosszabb kalandja, azonban a kis űrtörpe története garantáltan elfeledteti veled majd ezt az egész őrületet. Ha pedig túl hamar végigjátszottad volna, bátran menj végig a csapat többi alkotásán, a Machinariumon, a Botaniculán és így tovább. Mi nem tudunk betelni ezekkel!

Google Play I App StoreNeed for Speed No Limits

Ha egy jó versenyjátékot szeretnél élvezni ezekben a korlátozásokkal töltött időkben, akkor a Need for Speed No Limits tökéletes választás lesz. Mi nagyon imádjuk, mert bár pénz nélkül csak korlátozott ideig lehet élvezni naponta, de ha van mellé valami más, akkor gyakorlatilag ingyen kapunk konzolos minőségű árkád élményt, méghozzá orbitális mennyiségű tartalom társaságában. A mi telefonunkon már a kezdetek óta ott pihen, és nincs olyan hét, hogy ne vegyük elő egy-egy kihívás erejéig, így ha eddig nem érdekelt volna, akkor most itt az idő kipróbálni.

Google Play I App Store
6 hozzászólás

ferencziakos

1 hete és 5 napja

Meg is jött a kedvem egy kis Need for Speedhez!

válasz erre

peter97

1 hete és 5 napja

Kártyás játékok is jók erre, csak én utálom őket.

válasz erre

Chico

1 hete és 5 napja

Genshin Impact-et tenném a magam részéről hozzá a listához!

válasz erre

SamsungFan

1 hete és 6 napja

Király lista, tolom is mindegyiket mondjuk.

válasz erre

fonemaker

1 hete és 6 napja

Kiváló lista, lehetne még bővíteni, de minek.

válasz erre

Bencus86

1 hete és 6 napja

COD Mobile tagadhatatlan. Vannak benne kihívások, seasonök, rohadtul le tud kötni.

válasz erre