Tusker's Number Adventure játékteszt

2020. október 09.
84.3341
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Rendkívül izgatottak lettünk, amikor a Digi-Chain Games csapata bejelentette legújabb mobiljátékát, hiszen a Tusker's Number Adventure minden lett csak éppenséggel átlagos dolog nem. A készítők ugyanis azzal hívták fel a figyelmünket a művükre, hogy itt nem egy közönséges mobiljátékról van szó, hanem egy olyan alkotásról, amit irányított formában természetesen, de betámadtak egy vírussal, így gyakorlatilag azt szimulálja nekünk, hogy milyen az, amikor egy applikációval letöltünk egy malware-t.


Aggodalomra persze semmi ok, a Tusker's Number Adventure teljesen biztonságos, sem a telefonunk, sem az adataink nem lesznek veszélyben egyetlen pillanatra sem, noha gyakran rendkívül félelmetes és ijesztő üzeneteket kapunk a programtól, hovatovább olyan dolgok történnek benne, melyeket nagyon nehéz lesz ép ésszel felfogni, illetve megmagyarázni. Összességében pedig éppen erre számítottunk tőle, és egy pillanatra sem okozott nekünk csalódást!

Tusker's Number Adventure játékteszt - 2. kép

Nem árt tudni ugyanakkor, hogy a Tusker's Number Adventure az alapok tekintetében úgy néz ki, mint egy gyerekeknek szóló, rajzfilmes küllemmel megáldott, maximálisan régi vágású kalandjáték, mely akár szerepjátéknak is megállná a helyét. Főhősünk egy elefántkölyök - avagy Kíváncsi Fáncsi -, aki egy szép napon meglátogatja farkasmamát, ő pedig rögtön feladattal látja el őt: menjen ki a kertbe, és szedjen össze némi gyümölcsöt azért, hogy pitét készíthessen a falu lakóinak.

Kis elefántunkkal rögtön neki is indulunk a feladatnak, de már közben tapasztalunk néhány érdekes anomáliát, de miután elkészült a pite, és a szeletekkel elindulunk a lakókhoz, akkor tapasztaljuk csak meg igazán, hogy a játékba befészkelte magát egy könyörtelen vírus, egy malware, aki egyre agresszívebben próbálkozik ellenünk. Ez pedig egyre ijesztőbb méreteket ölt majd, sorra kapjuk az üzeneteket, az anomáliákat és olyan hatást kelt az egész, mint a játékot, vagyis a telefonunkat teljesen bekebelezte volna a kártevő.

Tusker's Number Adventure játékteszt - 3. kép

Mindezt pedig annyira parás kivitellel oldották meg a készítők, hogy sok esetben valóban elhisszük: tényleg nagy a baj, miközben gyakran az agytekervényeinket is megdolgoztatják a fejlesztők. A kezdeti pitefutárkodós szál ugyanis rövidesen háttérbe szorul, és megkezdődik egyfajta versenyfutás az idővel és a vírussal, miközben egyre durvább fejtörőket kell megoldanunk. Sok esetben oda kell majd figyelnünk a legapróbb dolgokra is a továbbjutás érdekében, miközben szimulált bugok és szoftveres hibák kísérik utunkat.

A Tusker's Number Adventure kapcsán először vélhetően mindenki hatalmas zagyvaságot lát majd, az indítás után mi sem igazán láttuk át, hogy mit akarnak kihozni ebből a készítők, azonban később kezdett összeállni a kép, és azt kell mondanunk, hogy ennyire őrült, sőt beteges koncepciót korábban talán még soha nem láthattunk. Tényleg érdemes megismerkedni vele!

Tusker's Number Adventure játékteszt - 4. kép

Ennek az oka pedig nem más, minthogy a gyermeki indulás és felnőttkorunk ellenére a Tusker's Number Adventure gyakran képes volt alaposan ránk hozni a frászt. Mindezt rendkívül kíméletlen módon, horrorisztikus megoldások társaságában, rengeteg szuper mini-játékkal és kalandjátékokat megszégyenítő fejtörőkkel. Ha szimpatikus ez a sokoldalúság, feltétlenül tegyél vele egy próbát.

A Tusker's Number Adventure elérhető itt: Google Play | iOS App Store
3 hozzászólás

peter97

3 éve, 9 hónapja és 27 napja

Kész ez a grafika! röhögő smiley

válasz erre

Mendez

3 éve, 9 hónapja és 27 napja

Hát akkor ezt én is megnézem. Út hittem, valami nagyon gáz game. röhögő smiley

válasz erre

SamsungFan

3 éve, 9 hónapja és 27 napja

Annyira hülyén néz ki hogy már tetszik! röhögő smiley

válasz erre