Wobblers játékteszt

2017. március 03.
43.9031
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az embereket rendszeresen lenyűgözik azok a mobiljátékok, amelyek kis túlzással céltalanul, ámde szórakoztató élményekkel kecsegtetnek. Tucatnyi ilyen címet tudnánk felsorolni a múltból, amelyekkel jó eljátszadozni pár percre a buszmegállóban, vagy elővenni egy kicsit a munkahelyen, esetleg a suliban, az unalomnál ugyanis még pár percnyi virtuális bohóckodás is sokkal izgalmasabb.


A Wobblers most szeretne egy olyan újabb applikáció lenni, amely sokak telefonjára kerülhet fel annak érdekében, hogy ha éppen akadna pár percünk valahol, akkor megkönnyítse a várakozást, hiszen a játék tipikusan nem szól semmiről, azonban mégis arra ösztönöz, hogy újra és újra töltsük be saját rekordjaink döntögetése és egyebek céljából. Hogy mivel tudja elérni ezt a letehetetlen hatást az Umbrella Games alkotása? Lássuk!

Wobblers játékteszt - 2. kép

Kezdésnek a Wobblers egy olyan színes-szagos környezetet garantál számunkra rajzfilmes grafikával nyakon öntve, mint amilyent például az Angry Birds-től is megszokhattunk, vagyis adott egy csöppnyi báj, ami mellett kaptunk pár aranyos karaktert is benne. Ebben az alkotás újra az Angry Birds-öt vette alapul, hiszen konkrétan kis fejekkel, kis aprócska nyünyőkkel leszünk, akik első ránézésre is levesznek minket a lábunkról.

A Wobblers mindemellett nemcsak cuki, hanem közérthető is egyben! A játékmenet során ugyanis mindössze az lesz a feladatunk, hogy irányítsunk egy repülő platformot, amivel a folyamatosan haladó pályán egyensúlyoznunk kell egy aprócska teremtményt. A játék addig tart, amíg a kis karakter a mélybe nem zuhan, tehát le nem borul a platformról, amelyet különböző okokból kifolyólag menetközben jobbra-balra kell taszigálnunk.

Wobblers játékteszt - 3. kép

A kis gömböcöt egyensúlyozva ugyanis kerülgetnünk kell az akadályokat, de gyűjthetünk érméket, sőt mi több, akár újabb kis fejecskéket is felfoghatunk a repülő szerkezet által. Bár a játék csak úgy, önmagában is szórakoztató, azonban a készítők gondoskodtak arról, hogy néhány órán keresztül folyamatosan tudjunk haladni vele, ezáltal eljutni általa valahonnan valahová.

Ehhez a fejlesztők kisebb küldetéseket állítottak össze nekünk, ezáltal folyamatosan kapjuk a feladatokat, hogy gyűjtsünk össze bizonyos számú érmét, esetleg fogjunk be néhány extra nyünyőt, vagy csak szimplán töltsünk el egy bizonyos időmennyiséget a pályán. Ha ügyesek vagyunk, újabb kis apróságokat oldhatunk fel magunknak, sőt mi több, bizonyos időközönként szivárványos pályákon is indulhatunk, melyek lényege az, hogy minél több beváltható érmét zsebelhessünk be.

Wobblers játékteszt - 4. kép

A Wobblers tehát nem más, mint egy ízig-vérig aranyos és kellemes mobiljáték, amely tökéletes lehet ahhoz, ha csak néhány percre keresünk magunknak egy kis kikapcsolódást. Bár nem ad akkora célt a kezünkbe, mint egy Angry Birds, sőt akkora változatosságot sem garantál, de ennek ellenére is érdemes tenni vele egy próbát, pláne hogy teljesen ingyen letölthető.

A Wobblers elérhető itt: Google Play | iOS App Store
2 hozzászólás

fonemaker

7 éve, 8 hónapja és 27 napja

Egynek jó lesz, úgy látom! mosolygó smiley

válasz erre

Chico

7 éve, 8 hónapja és 27 napja

Ez mekkora poén már!!! röhögő smiley

válasz erre