WWE Mayhem játékteszt

2017. december 20.
40.2841
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Bár hazánkban még messze nem olyan népszerű a pankráció, mint a tengerentúlon, de azért így is nagyon sok rajongója akad a WWE-nek, amit a franchise tulajdonosai jól ki is használnak, ezáltal már a sokadik mobiljáték érkezik a népszerű harcosokra fókuszálva. A WWE Mayhem ezek közül a legújabb, és alighanem a valaha érkezett legjobb is a sorban, hiszen olyan intenzíven tálalja nekünk a látványos küzdelmeket, ahogy korábban még egyik alkotás sem tudta.


Ennek az oka pedig az, hogy jó kezekbe kerültek a jogok, a Reliance Games ugyanis pénzt és időt nem sajnálva olyan élmény megalkotására törekedett, ami bizonyos téren - például a megjelenés tekintetében - már a konzolos átiratokhoz közelít, miközben az élményt teljes egészében a mobilok, az érintőképernyő sajátosságaihoz igazították. A végeredmény pedig egy nagyon jó kis bunyós játék lett!

WWE Mayhem játékteszt - 2. kép

A WWE Mayhem legnagyobb előnye, hogy nem holmi ismeretlen flótások felett vehetjük át az irányítást, hanem a WWE legnagyobb alakjai felett, így régi sztárok és új hírességek egyaránt felbukkannak benne, noha természetesen az igazán profi ligába csak akkor juthatunk el, ha elég kitartóak és ügyesek vagyunk. Kezdetben így kisebb harcosokat irányíthatunk, és a cél az, hogy folyamatosan meneteljünk felfelé, ezáltal egyre nehezebb és taktikásabb hősöket gyűrhetünk le, miközben mi is egyre szélesebb repertoárból választhatunk.

A sikeres küzdelmek pedig nemcsak újabb harcosokat hozhatnak, hanem természetesen számtalan fejlesztést is, amivel egyre erősebbé tehetjük aktuális harcosunkat. Persze újabb speciális támadások és egyebek is várnak ránk, és bár mindent elérhetünk szimpla kitartással is, ha a zsebünkbe nyúlunk egy kicsit, akkor a folyamatot nyilván felgyorsíthatjuk. Sok értelmét azonban nem láttuk, türelemmel minden megvalósítható!

WWE Mayhem játékteszt - 3. kép

Hogy ehhez a háttérhez milyen élményeket garantál a WWE Mayhem? Meglepően jót! A küzdelmeket leginkább oldalnézetből láthatjuk, egy pöccintéssel kis támadást, egy suhintással erősebb támadást vihetünk be, saját karakterünkön tartott ujjunkkal pedig védekezhetünk. Halálosan egyszerű koncepció, amit tovább színesítenek a speciális támadások, melyeket a képernyő bal alsó sarkában helyeztek el, és ilyenkor jöhetnek a nagy ugrások, a tárgyhajigálások, vagy a ringhasználattal elérhető dobások, vetődések és így tovább.

A küzdelmek nem túl hosszúak, ellenben rendkívül látványosak, élményekben gazdagok, valóban elhisszük, hogy van hatalmunk az ütközetek felett, még akkor is, ha erősebb ellenfelekkel hoz össze minket a játék. Bár ilyenkor jobban megizzadhatunk, lesznek csúnya vereségeink is, de ilyenkor érezhetjük majd igazán egy-egy fejlesztés hatékonyságát, tehát a játékmenet úgy lett kellemesen összetett, hogy közben még élvezhető is maradt. Hovatovább a tartalom tekintetében sem panaszkodhatunk!

WWE Mayhem játékteszt - 4. kép

A WWE Mayhem tehát összességében az a pankrációs mobiljáték lett, amire olyan régóta vártak már nagyon sokan! Hogy mindezt ráadásul teljesen ingyen is kapjuk a készítőktől, az ráadásként egy olyan plusz lett, ami mellett nem tudunk szó nélkül elmenni. Ha izgalmas és látványos bunyókat keresel, itt megtalálod!

A WWE Mayhem elérhető itt: Google Play | iOS App Store
5 hozzászólás

Santonio

6 éve, 10 hónapja és 12 napja

Na ez a nekem való game! röhögő smiley

válasz erre

ferencziakos

6 éve, 10 hónapja és 14 napja

Nagyon bejövős, hétvégén kipróbálom én is!

válasz erre

Santonio

6 éve, 10 hónapja és 14 napja

Nekem való játék! mosolygó smiley

válasz erre

Chico

6 éve, 10 hónapja és 15 napja

Végre kijött, vártam!

válasz erre

Mendez

6 éve, 10 hónapja és 15 napja

Nekem ez nagyon bejön, már szedem is! mosolygó smiley

válasz erre