10 percnyi gameplay-t kapott a NeuroNet: Mendax Proxy című cyberpunk kalandjáték

2021. november 30.
102.5521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Merülj el egy titokzatos cyberpunk világban a NeuroNet: Mendax Proxy segítségével, a Dream Harvest hamarosan megjelenő kaland- és vizuális regénye, amiben elágazó történettel találkozhatunk, ahol minden döntés számít.

Most új játékmenet-felvételek jelentek meg, amelyek bepillantást engednek a számos történetszál egyikébe. A NeuroNet: Mendax Proxy-ban nincs két egyforma játékmenet, tekintve hogy valódi döntéseket kell majd hoznunk, amelyek megváltoztatják a történet útját, kihívások elé állítják a játékosokat, és olyan fontos erkölcsi döntések meghozatalára késztetik őket, amelyeknek az egész történet során maradandó következményei lesznek.

A játékban a játékosok egy cyberpunk várost irányíthatnak, és átérezhetik, milyen érzés a teljes vezetés. Egy mesterséges intelligencia bőrébe bújhatsz, akinek az a feladata, hogy terelgesse Catena városát, és zsonglőrködjön a lakosság igényei és szükségletei között.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

SamsungFan

2 éve, 7 hónapja és 1 napja

Ez mi? röhögő smiley Egy kép előtt szöveg, ez valami vicc?

válasz erre

Chico

2 éve, 7 hónapja és 2 napja

Úgynevezett "gameplay". röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley Hát ez kegyetlen durva. röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 7 hónapja és 2 napja

Ez ultragagyi ******'>*******. röhögő smiley

válasz erre