2022 első felére tolták a Diablo Immortal megjelenését

2021. augusztus 04.
71.5191
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Eredetileg azt hangoztatta a Blizzard Entertainment, hogy még idén kiadják a Diablo Immortalt, avagy a népszerű ARPG-franchise mobilos spin-offját, azonban most jelezték, hogy már csak 2022 első felében várhatjuk az alkotást.

A PvP és az endgame tartalom még várat magára, hogy megfelelően integrálják a játékba, valamint a kontrollertámogatáson is dolgoznak, ezeknek a faktoroknak köszönhetően pedig úgy döntöttek, hogy inkább majd csak a következő esztendőben adják ki az oly sokak által várt címet.

Az extra időben új PvE raideket is hozzácsapnak a kínálathoz, valamint egyéb fejlesztéseket is eszközölnek, többek között a PvP Battleground kiegyensúlyozásával is foglalkoznak majd. Várjuk a hivatalos megjelenési dátumot!
jelezték, hogy már csak 2022 első felében várhatjuk az alkotást.'>
4 hozzászólás

Mendez

2 éve, 10 hónapja és 15 napja

Döbbenet hogy méáshol aktívan játszanak vele, már egy csoomó új dolog is került bele, mi meg várjunk mág egy évet. röhögő smiley Ez mi??

válasz erre

fonemaker

2 éve, 10 hónapja és 15 napja

Na ez már szánalmas. röhögő smiley Máshol tolják már bétában, akkor miért nem engedik ki nálunk is?

válasz erre

newagehasbegun

2 éve, 10 hónapja és 15 napja

Sok kommentet elolvastam a diablo immortal cikekk alatt itt. A Blizzard mindig is Így dolgozott a diablo 3-mat 2008-ban jelentették be 2012-ben jelent meg. Náluk ez az átlagos munkatempó de amit kiadnak évekig supportolják. Akik azt várják, hogy 1 éven max 2 éven belül kiadják a játékaikat annak csalódnia kell ez nem az a cég és soha nem is volt az. röhögő smiley (2000-óta Blizz játékokat tolok)

válasz erre

Chico

2 éve, 10 hónapja és 15 napja

Na nemár, ez nevetséges!

válasz erre