8 mobilos kalandjáték potom 1800 forintért? Itt az új Humble Mobile Bundle ajánlat!

2017. április 19.
5.9771
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A jelentős siker miatt egyre gyakrabban rendez mobiljátékokra kiélezett akciókat a Humble Bundle, amelynek aktuális válogatása kifejezetten a mobilos kalandjátékokra koncentrál, így Great Adventures név alatt most potom pénzért juthatunk hozzá egyszerre akár 8 nagyszerű sikercímhez.

A 12 napon át élő akció részeként így ha legalább egy dollárt, azaz nem egészen 300 forintot hajlandóak vagyunk átutalni a HumbiBundi csapatának, akkor ezért cserébe garantáltan megkapjuk majd a Grim Fandango Remastered, a Kathy Rain és a Machinarium című kalandjátékokat.

Amennyiben egy kicsit mélyebben a zsebünkbe nyúlnánk, és legalább 4 dollárt fizetnénk - ez nagyjából 1200 forint -, akkor ehhez a három alkotáshoz még begyűjthetjük a Her Story mellett a Sorcery! 4 és a Burly Men at Sea című remekműveket is.

Ha viszont hajlandóak vagyunk még két dollárral többet áldozni, ezáltal nagyjából 1800 forintot kifizetni, akkor ehhez a hat játékhoz még két zseniális mű is hozzácsapódik, így név szerint a Lumino City és a Samorost 3.

Akárcsak a korábbi Humble Mobile Bundle akciók, úgy természetesen a mostani kezdeményezés is kizárólag Androidos játékokat takar, és az átutalt pénz egy jelentős része jótékony célra megy, szóval érdemes lehet egy kicsit jobban is kinyitni a bukszát.
1 hozzászólás

zsenikém

7 éve, 6 hónapja és 15 napja

Csak androd! szomorú smiley

válasz erre