A 2011-es japán szökőár által sújtott régiónak segít a Pokémon Go

2016. november 21.
6.1401
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Elképesztő kezdeményezéssel állt elő a Niantic csapata a Pokémon Go kapcsán, akik ráébredtek arra, hogy alkotásuk köré akkora közösség gyűlt, hogy azt akár jótékony célokra is felhasználhatnák.

A legfrissebb mobiljáték hírek szerint pedig ki is fogják, ennek megfelelően november 23-tól elindítanak egy promóciót, aminek részeként egy rendkívül ritka pokémon, név szerint Lapras segítségével olyan környékekre szeretnék csődíteni a japán szörnyvadászokat, mint Iwate, Miyagi vagy Fukushima.

Aki gyenge földrajzból, bizonyára még az is emlékszik rá, hogy 2011 márciusában ezeket a régiókat sújtotta a leginkább az a masszív földrengés és szökőár, ami nemcsak rengeteg emberéletet követelt, hanem konkrétan földbe állította a környék turisztikai értékét is.

A Niantic most ezen próbál meg segíteni azáltal, hogy a városok közelében megsokszorozta a Lapras pokémonok számát, így akik ellátogatnak az említett három város közelébe, azok nagy valószínűséggel be tudják fogni az említett szörnyecskét.

Mivel japánban egyáltalán nem ritka az, hogy a rajongók csak a Pokémon Go miatt elutaznak bizonyos régiókba, ezért a Niantic azt reméli, hogy az emberek tömegesen mennek a környékre, ott fogyasztanak, megszállnak, szórakoznak és ezzel egy kis pénzt pumpálnak a régióba.
1 hozzászólás

SamsungFan

7 éve, 11 hónapja és 24 napja

Ez szép kezdeményezés.

válasz erre