A Capcom máris lehúzza a redőnyt a Puzzle Fighter-nek

2018. április 23.
6.8801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A jelek szerint mégsem sikerült maradéktalanul a Capcom terve a Puzzle Fighter-rel, a match-3 puzzlerek sajátosságait a bunyós játékokkal ötvöző alkotásról ugyanis megtudtuk, hogy már csak pár hónapig marad elérhető, utána a készítők lehúzzák a redőnyt.

Különösebb okokról nem hallottunk - vélhetően a kutyát sem érdekli -, de a részletek értelmében a Puzzle Fighter július 1-jén kerül majd le az App Store és a Google Play kínálatából, és mivel nem sokkal később a szerverek is leállnak, július 31-ig azért még lehetőségünk nyílik majd játszani a telepített példányokkal.

Az in-game költekezést várhatóan még ma leállítja a Capcom, a fejlesztőket pedig - a Capcom Game Studio Vancouver dolgozott a projekten - a Dead Rising-sorozatra állítják rá, de hogy ennek az eredménye egy Dead Rising mobiljáték lesz-e, vagy egy PC-s és konzolos projektbe csapnak bele, az nem derült még ki pontosan.
2 hozzászólás

Bencus86

6 éve, 6 hónapja és 2 napja

Nagyon gyorsan feladták! meglepett smiley Szinte nem is ismeri még senki, lehet hogy inkább egy kis marketing kellett volna neki...

válasz erre

peter97

6 éve, 6 hónapja és 2 napja

Hát ez hamar kifingott. röhögő smiley

válasz erre