A Castlevania: Grimoire of Souls' halloweeni frissítése új skineket és kiegészítőket hoz be

2021. október 24.
118.8861
Az év eleji megjelenést követően a Castlevania: Grimoire of Souls egy Haloween-tematikus frissítést kapott, éppen időben a kísérteties időszakhoz, és persze mivel a játék az Apple Arcade előfizetéses szolgáltatásának része, ingyenesen lesz elérhető.
 

Utóbbi természetesen csak akkor igaz, ha elő vagy fizetve az Apple Arcade-re. A frissítés új, Halloween-témájú szakaszokat vezet be az Order Mode-ba, amelyben a játékosok legfeljebb öt karakterből álló csapatot állíthatnak össze, mielőtt megpróbálnak feljutni a legfelső emeletre.

Minden egyes kísérlet során a karakterek HP-je és MP-je átkerül az emeletek között, így a játékosok korlátozott erőforrásokkal rendelkeznek, és extra kihívást jelentenek. Minden emelet kezdetén fel kell mérniük a helyzetet, figyelembe véve az egyes karakterek feltöltött életerejét és MP-jét, mielőtt eldöntenék, hogy kit használjanak. Minden egyes lépcsőfokkal a megszerzett jutalmak növekedni fognak

Emelett új skinekkel, kiegészítőkkel és megannyi mással is gazdagodott a program, úgyhogy most különösen megéri bekukkantani a szoftverbe!
2 hozzászólás

SamsungFan

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ki kéne próbálnom, nem lehet ez olyan rossz játék.

válasz erre

Chico

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ezek az óriási ötlethalmok amik összegyűlnek halloweenkor...

válasz erre