A Civilization és a Zelda kedvelőinek dedikálva itt a Hero Generations mobiljáték!

2016. november 23.
6.6841
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Miután tavaly megjelent Ouyára, a zsákutcának nevezhető Androidos otthoni konzolra, valamint PC-re, a Heart Shaped Games végre mobiljátékként is elérhetővé tette a Hero Generations című szerepjátékot, amelyet a Civilization és a The Legend of Zelda szellemi örököseként tartanak számon.

A Hero Generations egy szerepjátékos alapokon nyugvó 4X stratégia lett, amelyben célunk az lesz, hogy hősök egész generációját neveljük fel annak érdekében, hogy még mielőtt meghalunk, át tudjuk adni tudásunkat és hagyatékunkat az utókor számára, hiszen sárkányok és gonosz bestiák éltünk után is várnak majd a világra.

Az elragadó grafikával megálmodott alkotás egy egészen összetett játékélményt garantál, amelyben felfedezhetünk egy procedurálisan generált világot, városokat, erdőket és ősi rúnákat, újabb fiatal reménységek után kutathatunk, fejleszthetjük őket és saját sorsot álmodhatunk meg nekik, miközben világokat építhetünk, hovatovább taktikus, körökre osztott ütközetekből is kivehetjük majd a részünket.

Ha szereted az igazán tartalmas mobiljátékokat, ismerd meg még ma a Hero Generations-t, amely 1800 forintnak megfelelő összeg ellenében tölthető a Google Play és az App Store kínálatából.

Nézd nagyban ezt a videót!



nincs még hozzászólás