A félresikerült Pokémon GO Fest miatt perlik a Niantic csapatát

2017. július 30.
10.2581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Túlzás nélkül botrányba fulladt a Niantic szervezésében megvalósult első Pokémon GO fesztivál, amelynek részeként első ízben kaphattak el a rajongók két legendás pokémont is, azonban az eseményre olyan sok érdeklődő érkezett, amire senki sem számított.

Ennek köszönhetően nemcsak óriási, többórás várakozási idők voltak, hanem mindezen felül még a játék sem működött rendesen, mert a hatalmas tömeg leterhelte a szervereket és a mobiltornyokat, így rengetegen feleslegesen utaztak több száz vagy több ezer kilométert.

Bár a Niantic már korábban bejelentette, hogy mindenkinek .visszatéríti a 20 dolláros jegy árát és 100 dollár értékű Poke Coint kap kártérítésül, azonban a Polygon információi szerint sokaknak ez sem elég, hiszen rengetegen valóban messziről érkeztek az eseményre, és drágább volt az utazási költségük, mint maga a belépő.

Éppen emiatt Thomas Zimmerman, egy amerikai ügyvéd most úgy határozott, hogy perre viszi az ügyet, és több száz csalódott játékos nevében próbál majd meg komolyabb összeget kicsikarni a Niantic-tól annak érdekében, hogy .az utazási költséget is visszakapják azok, akik más államokból, sőt más országokból érkeztek
3 hozzászólás

Mendez

7 éve, 3 hónapja és 18 napja

Jól lejáratták magukat ezzel a rendezvénnyel szerintem.

válasz erre

fonemaker

7 éve, 3 hónapja és 18 napja

Az szép lesz!

válasz erre

Chico

7 éve, 3 hónapja és 18 napja

Helyes. Az idióták fizessenek csak.

válasz erre