A Hangya és a Darázs film miatt friss tartalmat kapott több Marvel mobiljáték is

2018. július 07.
8.5001
Újabb Marvel mozifilm került, illetve bizonyos régiókban még csak kerül a mozikba hamarosan, mely A Hangya és a Darázs címmel a két ikonikus szuperhősről szól, és hogy növekedjen az alkotás körüli hype, a mobiljátékok világát is elárasztották a kapcsolódó tartalmak.

A Marvel Avengers Academy keretein belül például mindkét karaktert elérhetjük egy aktuális event részeként, méghozzá kapcsolódó kosztümök társaságában, de a Marvel Contest of Champions részeként is bővül a játszható karakterek sora, itt ugyanis Hope Van Dyne csatlakozik a kínálathoz a filmből ismert Darázs ruhájában, hogy újabb küldetéseket élhessünk át vele.

A Marvel Strike Force részeként Hangya karaktere, és speciális Ant-Man orbok csatlakoztak a bulihoz, de a későbbiekben persze Darázs is jön majd, akivel 65-re növekedik a szintkorlát, miközben a Marvel Future Fight részeként már három új harcosra csaphatunk le a filmhez kapcsolódóan, akik Goliath, Ghost és Nadia Van Dyne lesznek, de persze kapunk pár extra uniformist is pluszban.

Hogy teljes legyen a sor, a filmhez kapcsolódó két új karaktert a Marvel Puzzle Quest is megkapja, méghozzá kapcsolódó speciális küldetések, illetve jutalmak társaságában.
3 hozzászólás

Mendez

8 hónapja, 6 napja

Hype.

válasz erre

ferencziakos

8 hónapja, 6 napja

Nagyon kellenek bele.

válasz erre

Chico

8 hónapja, 1 hete

Milyen hájpoltatás indul meg ilyenkor te jó ég!

válasz erre